IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Vanhemmuuden problematiikkaaLauantai 28.02.2009 14:33

Musta tuntuu että olen riittämätön kahden lapsen äiti.
Yhden kanssa on niin helppoa ja ihanaa - näitä tilanteita tulee kun puuhailen toisen kanssa kaksin.
Sitten taas jos on molemmat menossa mukana niin aina tuntuu että jompaa kumpaa joutuu "sortamaan", eivät pysty olemaan kaksin sylissä jos tulee joku riita ja lelujen jakaminen reilustikin on ongelmallista.

Julius on tosi asiallinen kun ollaan kaupassa kahden. Auttaa minua ja kulkee nätisti käsi kädessä. Jos taas olen kolmistaan lasten kanssa niin en pysty huomioimaan ja järjestämään sitä yhteistä puuhaamista ja siitä tulee taas helpommin rähinää.
Välillä tuntuu että syyllisyys on ihan jatkuvaa.

Tätäkö on äitiys vai olenko minä vaan liian perfektionistinen?
Olen itse vanhempieni ainokainen joten ehkä odotukset vanhemmuudesta lähtevätkin omasta lapsuudesta ja tietenkään ei pysty samaan kuin mihin vanhempani yhden kanssa.

Toisaalta pojat saattavat leikkiä pitkiäkin aikoja keskenään ja tehdä yhteisiä juttuja.
Minulla oli usein pienenä tylsää kun ei ollut mitään tekemistä ja kavereittenkaan kanssa ei aina pystynyt olemaan. Nämä eivät ainakaan tylsisty kaksin ;) Mitä enemmän ikää tulee, sen vähemmän vaaditaan äidin aktiivista läsnäoloa. Oikeastaan menee helposti niinkin että jos tulen mukaan niin aina joku jää kolmanneksi pyöräksi joten paras pysytellä sivussa niin kauan kuin leikit pysyvät suht turvallisella tasolla.

<3Torstai 26.02.2009 00:22

Mulla on ihana mies.
Silläaikaa kun hakkasin päätäni seinään firman veroilmoituksen kanssa niin Lauri kävi heittämässä iltatallia odottaville klaffeille hiukan heiniä eteen ja pisti karsinoihin vedet valmiiksi.
Pieni ele ja mä melkein liikutun kyyneliin. 5min enemmän omaa aikaa illalla merkkaa nykyisessä kiireessä ja tän päivän väsyhelvetissä aivan mielettömästä.
Poistin tästä nyt muut tähän sanailuun liittymättömät jutut.
Onko tää sitä naisen logiikka. Tuo Shadowsphere olen siis minä.

Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: Shadowsphere
Päivämäärä: 24.2.09 14:05:14

Mutta jotkut miehet on niin tumpeloita että paras pitää näppinsä pois alapäästä.. No oman miehen kanssa ei ole ongelmia tuossa suhteessa, mutta se työskenteleekin elektroniikan parissa joten hienomekaniikka toimii ;)


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: mutku
Päivämäärä: 24.2.09 14:21:24

Shadowsphere

Kiva kun pääsee välillä koekilemaan muitakin, niiin tietää että oma mies on paras.


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: Shadowsphere
Päivämäärä: 24.2.09 14:22:30

mutku,
Miksi minulle tämän kerroit?


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: mutku
Päivämäärä: 24.2.09 14:27:32

Lue edellinen kommenttisi.


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: Shadowsphere
Päivämäärä: 24.2.09 14:30:40

mutku,
Jos haluat vääntämällä vääntää siitä jotain sellaista mitä siinä ei ole niin ei ole minun ongelmani. Kieliopillisesti se ei viittaa mitenkään siihen että sinulla(?) tai minulla olisi liiton ulkopuolisia suhteita.
Olettaa saattaa että kuitenkin useammilla naisilla on elämänsä aikana ollut enemmän kuin yksi seksikumppani.


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: mutku
Päivämäärä: 24.2.09 14:44:59

Kerrot että oman miehen kanssa ei ole ongelmia. Väistämättä saa sen käsityksen että muitten kanssa on.


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: Shadowsphere
Päivämäärä: 24.2.09 15:07:06

Seliseli mutku. Jos lause on yleisesti ymmärrettävä niin virhevastuu on lukijalla. Kielioppia toki eivät ymmärrä kaikki.


Re: Orgasmin saanti
Lähettäjä: mutku
Päivämäärä: 24.2.09 15:21:59

Seliseli vaan takaisin. Ei ole mun virheeni aikä mun vastuulla kun joku vieraisssa kulkee.


[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 12:40

Että voikin ihmisen päivä pelastua pienestä.
Olin kokonaan unohtanut että olin ostanut eilen Batteryn täksi aamuksi. Voi jessus että mieliala nousi sata pykälää sekunnissa.
Muuten väsyttää ja lamettaa mutta tämä! <3

Olen ilmeisesti allerginen pepperoneille :( Meillä on sellainen iso, oisko n.3l purkki ihania väkeviä ja suolaisia pepperoneja ja olen syönyt niitä kiukulla, kunnes viikonloppuna kurkku turposi. No, en ekalla kerralla reagoinut siihen pahemmin, mutta kun illalla jälleen ihan vaan parin herkkukääkylän(tm ht.net) jälkeen alkoi kutisemaan todenteolla niin uskottava se oli. Ei sovi mulle ainakaan suuressa määrin.

Tämä ei tule pitämään mua kuitenkaan täysin pois pepperonipurkilta, ruuanlaitossa on ainakin vakiokamaa edelleen. Sambal Oelekin seuraksi :)'

BelubeluSunnuntai 22.02.2009 02:17

..ja sit unta palloon välillä.
Hommaan tyhmyyttäni itselle univelat kun hack'n'slashaan heti kun kersat nukkuvat.
Se Dragon Agekin pitäisi tulla tänävuonna.
Elämältä on vielä paljon odotettavaa ;)

"Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry"

Tänään käytiin Verkkokauppa.comissa ostamassa uusi vinsu ja muuta krääsää joten vedin tietty ykköset ylle. Mun tarkasti nurinpäin max 40 asteessa pesty Manowarin kakspuoleinen Kings of Metal -paita ;)
En suotta ole voimantunnossa neutral evilin female half-elf fighterini kanssa. Nyt on päävarustuksena banded mail +2 ja greatsword +1 - damagea muuten tulee niin että paukkuu vaikka peli on melko alussa. Vähän tylsä hahmo, mutta en jaksa vanhan pelin kanssa liikaa kikkailla. Sitten kun on Mowin vuoro niin pelaan kyllä antaumuksella ja teen jonkun kevyemmän fighter-tyyppisen characterin.

mieskauheuttaLauantai 21.02.2009 11:26

Tähän aikaan kuusta lähes mies kuin mies näyttää hyvältä.
Mutta videoita katseltuani löytyy kuitenkin yksi josta ei löydä mitään viehättävää.
Ladies, you must see this:
http://www.digitech.com/images/artists/RonnieJamesDio.jpg

Ei edes nuorena. Ei. Just pelasin neverwinternightsia ja kirosin miten inhoan undeadeja d&d:ssa. Tämä on kunnon lich, vaikka yrittää näyttää joltain fighter herolta mm. holy diverissa.
http://www.gamewyrd.com/previews/bottledimp/imgs/lich_1.jpg

Jos jotain kiinnostaa ruveta niin täällon ohjeita:
http://www.sjgames.com/in-nomine/articles/inc-new/GMs/Resources/lich.html

Nyt näytti menevän metsään...Perjantai 20.02.2009 23:36

...taas näitä testejä: http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Minä vaan en tunnista itseäni tästä.

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen. "

Pari huomiotaTorstai 19.02.2009 11:37

-Julius on nyt vaipaton. Kauppareissutkin sujuu jo ilman. Yökuiva on ollut reilun kuukauden ja päiväkuiva kotona jo useamman.
-Mun peli tuli eilen, joten voi olla että ei paljon tule kirjoiteltua päiväkirjaan, meinasin vetäistä OC:n ja lisäosat NW 1:stä. Sitä MoWia odotellessa...
-Severi seisoo jo ilman tukea, mutta kävelee vasta ainoastaan tuettuna (ei 10kk ikäisen tosin tarvitse osata vielä tätäkään)
-0,45l Batteryt ovat saatanasta, missä mun toleranssi on?
-Hevosten kanssa ei ehdi viikolla oikein kuin pakolliset :( Mun duuni sotkee Laurin työaikoja niin että joutuu tekemään miinustunteja pois. No, illat pitenee onneksi.
-Tämän kirjoittamisen aikana kuuntelin kappaleen jossa lauloi Ville Valo, joten taidan mennä nurkkaan häpeämään

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 21:32

Hampaanlähtöpäivän kunniaksi Johanna kiipesi Giittan selkään tänään.
Se oli kyllä niin hyvin valmisteltu ettei juur välittänyt että siellä heilui joku. Lähinnä kävely oli sitten sellaista pysähtelyä ja ihmettelemistä. Ihan pikkumatka käveltiin vaan.
Ensikerralla varmaankin pitää harjoitella tuota selkäännousua ja alastuloa enemmän. Nyt molemmat tapahtuivat hienovaraisesti korokkeelta.

Mutjoo. Mulla hieno, upea ja superparas 3v!!!