IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Kiire? Minullako?Maanantai 14.01.2008 14:16

Pitäisi päivittää kotisivuja, tehdä kirjanpitojutut loppuun (hätäratkaisuna tein vasta marraskuun kun valvontailmoitus oli pakko saada tänään postiin), katsoa pihatto kuntoon keskiviikkoa silmälläpitäen... ja mitä teen minä? Möllötän sohvalla ja luen toisella kädellä lapselle kirjaa.
Ei tässä oikein voi keskittyä mihinkään, ulkona on taas niin keli niin anaalista ettei sinne voi viedä Juliusta rämpimään mutaan ja lähinnä haaveilen että saisi hetken hengähtää... ja vaikka pelata vähän ;) Perjantain jälkeen en ole hack'n'slashannut ollenkaan, Lauri eilen kipeänä hoiti meillä sen puolen kun itse naputin konetta ja juoksin k.päänä pihalla ;)

Rokikin jätettiin omaan arvoonsa, sillä on nyt niin paljon energiaa ja uhmaa että talutusharjoituksista ei olisi tullut mitään. Se oli repinyt Elsalta loimen päältä (ristiin menevät etusoljet, ristivyöt ja jalkalenkit) ja kiusasi tammoja minkä ehti, Pimuakin valepotkin ja hyppi pystyyn. Onneksi ylihuomenna tulee ikäseuraa ja Meiju lupautuikin auttamaan varsojen kanssa.
Varmaan viiden ja kuuden välillä Matleenan manttelinperijää rantautuu meidän mäelle ja sitten nähdään onko siitä emänsä seuraajaksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.