IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Ja viikonlopusta noin muutenMaanantai 12.06.2006 17:03

Lauantaina tuntui että ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan. Piti mukamas käydä kylppäritarvikeostoksilla ja yli 100e meillä menikin, mutta mitään ei oikein saatu hankittua. Voi jotkut saakelin koukut maksaa 20e/kappale. Eihyvääpäivää.

Lisäksi Laurille iski vielä päänsärky, oikein kunnollinen sellainen joten lähdettiin enempiä miettimättä kotiin ja kaupastakin jäi puolet ruuista ostamatta kun toinen vaan kulki zombiena perässä ja painui kotiin päästyä suoraan nukkumaan pariksi tunniksi. Olin jo valmis heittämään lusikan nurkkaan ja ahdistus pukkasi pintaan kun mitään ei saa aikaan. Sitten kuitenkin rupesin siivoamaan ja imuroin ja pesin lattioita muutaman tunnin. L friskaantui jossain vaiheessa ja maalasi kylppärin kattopanelit. Tajusin vasta klo 21 pastaakstiketta laittaessani että tässähän on oltu aktiivisia ja jopa kiireisiä sitten koko loppupäivä kuitenkin ;)

Sunnuntaina vietettiin ihana hellimisaamu ja vähän vastahakoisesti könyttiin peitoista ylös. Miia ja Juha-tulivat Pilvi-vauvansa kanssa käymään. Tai ei se Pilvi kai enää kovin vauva ole, kohta vuoden ikäinen jo eli iso neiti. Juotiin kahveita grillipaikalla ja turistiin leppoisissa merkeissä vielä sisällä. Tosi hieno keli, mutta vähän turhan kuuma olla suoraan auringossa. Mukava oli nähdä ihmsiä pitkästä aikaa vaikka itse en välttämättä ole nyt parhaimmillani kun hieman väsynyt ja raihnainenkin.

Illan otin sitten jo vähän iisimmin. Lauri sai kylppärin katon koolaukset kuntoon ja välillä kokeiltiin jos se kiva S-vaihtoehto auttaisi käynnistelemään synnytystä. Ei kyllä toiminut ja muutenkin maha oli tiellä!
Tyhjennettiin turvekuormat ja siivosin traikun.

Hallalla alkoi toissapäivänä superraju karvanlähtö. En tiedä onko kuumalla kelillä osuutta asiaan, mutta turkkia lähtee tupoittain. Nypin ja harjasin sitä pihalla mutta kai täällä on kaikki paikat taas ihan karvoissa.. ja juuri kun sain sängynaluset yms. kuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.