IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

NeuvolakuulumisetTorstai 25.09.2008 18:17

Maanantaina oli Severin 5kk tarkastus.
Strategiset mitat olivat 7800g ja 67,5cm. Edelleen pienempi kuin J tuossa iässä (8200/68,5).

-Hyväntuulinen, aurinkoinen on
-Pungertaa kovasti niskaansa, vie nyrkkiä suuhun, mukeltaa kieltään
-Täysimetys jatkuu -> kasvu ok
-Iholla hieman karheutta -> perusvoide

Omia huomioitani viimeajoista:
Fyysiset avut ja kiinnostus kiinteisiin on, mutta kun maito riittää hyvin.. ja mä pääsen helpommalla vielä muutaman viikon ;)
Poika on alkanut nousta konttausasentoon ja heiluu siinä, liikkuu pyörien ja vääntyillen nopeasti paikasta toiseen sängyllä mutta on vielä lattialla täysin avuton. Imetän nyt molemmat rinnat vas. kyljellä öisin koska en uskalla nukuttaa reunan puolella lasta. Päädyissä on reunat ja toisella puolella seinä.

Neuvolassa huomattiin että alaien on levinnyt eli hampaita voi odotellä lähiaikoina vaikkei mitään vielä näy... no yllätys ;) Eiköhän ne lähes kaikille näihin aikoihin tule viimeistään.
Olen lyhyitä aikoja ottanut rattaisiin niin että ne on lähes makuuasennossa, nyt on niin hyvät ilmat että tänäänkin piti vähän järjestellä tallilla. Sitäpaitsi Lehtosen Mirkka antoi ison säkin leipää kun maanantaina kävin joten niitä on levitelty aurinkoon kuivumaan.

Kyllä on niin uskomattoman kaunis syksy! Melkein voisi olla hevot yötä pihalla mutta Jekun takia ei viitsi. Katsotaan jatkuuko tämä vai tuoko Giitta sunnuntaina sateen mukanaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.