IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Herääminen kylmään aamuun.Maanantai 19.12.2005 12:38

Heräsin pahoista unista siinä neljän jälkeen itkemään.
Käperryin Laurin viereen ja puhuin hänelle Severistä ja sen hetkisistä fiiliksistäni. Täytyy vaan yrittää jaksaa. Kokoajan on pelko että menettää vielä jotain lisää. On huoli isästä miten tämä jaksaa ja kokoajan tarkkailee omaa kroppaa että masussa olisi kaikki hyvin.

En ole vielä tänäaamuna pystynyt menemään tallille. Lauri aamuruokki hevoset ennen töihinlähtöä. Sain vielä torkuttua ja näin unessa Severin, sitten muistin että se on poissa. Jäi sinne klikan karsinaan letkuihin kun minun piti mennä kotiin huolehtimaan muista eläimistä.

Klo 18 jälkeen ne soittivat että tila on mennyt huonommaksi ja ruuna yrittää väkisin makuulle, kyljet ovat täyttyneet kaasusta. Sanoin heille että mitä pikemmin sen parempi ja puhelun jälkeen lähtivät lopettamaan rakkaani. Olo on niin epätodellinen.

Kunnaneläinlääkäri ja klinikan henkilökunta teki tämän vuorokauden kestäneen taistelun aikana kaiken voitavansa. En vielä lauantaina jaksanut uskoa menettäväni ruunan. Mutta toisinaan joutuu luopumaan vielä enemmän, kuin mihin pystyisi. Tuntuu että tästä joulusta tulee elämäni pahin. Joulu ilman rakkaitani. Joulu jolloin käydään haudalla repimässä haavoja auki ja eletään murhe pinnassa vuoden loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.