IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

KoirahuoliaKeskiviikko 16.08.2006 14:19

Välillä tuntuu että Halla on aikuistunut tämän kesän aikana tosi paljon, mutta viikonloppu oli taas aika karsea esimerkki siitä millainen ahne nuori koira voi olla.
Sunnuntaina, kun vieraita alkoi tulla, koira rupesi vahtimaan pöytää jossa voileipäkakut olivat. Se mm. murisi eteisessä yhdelle serkuistani ja irvisteli vähän muillekin sekä pyrki varastamaan kaiken mahdollisen mikä oli jäänyt riittävän lähelle pöydänreunaa.
Itse en sitä ehtinyt komentamaan kun oli vauva sylissä ja muita se ei sitten uskonutkaan vaan melkein puri Lauria joka koitti ottaa siltä varastetun suupalan pois.

Loppuviimein koira sai olla juhlien ajan ulkona kun ei keittiössä voinut kokoajan pitää vahtia.
Tämän jälkeen Halla onkin ollut erityisen hermostuneen oloinen. Maanantaina oli kauppareissun aikana syönyt Lansinoh-tuubini (onneksi melkein tyhjä) ja meinasi vetää herneet nenään minullekin kun komensin. Tosin loppuillan väisteli liukkaasti ja totteli välittömästi kun olin ojentanut sitä.

Erityisen törkeästi se on tuijottanut pari päivää muitten ruokia, sai eilen oman luunkin jonka sai rauhassa syödä mutta se ei poistanut ahneutta mihinkään. Tänä aamuna piste i:n päälle oli kun vein sitä klo 6 aikaan pihalle ja se karkasi ollen 1,5h poissa. Ei kuunnellut huutoja tai mitään. Yllätin sen sitten levittelemästä poltettavia roskia pöntöstä pitkin pihaa. Siellä jossain joukossa oli Hesen papereita joten niitten perässä varmaan sitten.

Kun liikkuu kämpässä niin tuntuu että täällä olisi ainakin 6 koiraa. Samoin kun syö, liikuttaa vähänkään sormiaan tai rapistelee jossain niin koira ryntää heti katsomaan jos se saisi jotain syötävää. Laiha se ei ole ja sapuskakin tulee 2krt päivässä... en tajua mistä juontaa juurensa moinen pohjaton ahneus. *huokaus*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.