IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

NeuvolassaPerjantai 18.08.2006 15:04

Poika on nyt sitten reilut 6kg ja noin 58cm pitkä.
Mutta mitä mitä... nyt pitäisi muka alkaa jotain tuttia hänelle antamaan. Minä en ihan kaikkea kyllä rupea tekemään neuvolan ohjeiden mukaan. Se, että Julle on maistellut nyrkkejään nyt muutamana päivänä kertoo mielestäni enemmän siitä että hän on huomannut niiden olemassaolon, kuin siitä että olisi tarve imeä jotain. Muutenkin kyse on enemmänkin pureskelusta.

Sain vihdoin tilattua Ergon ja sen MaM Econkin meidän kylän jälleenmyyjältä :D
Ensi viikolla haen sitten ne kotiin.

Nyt on viikonloppu edessä, uudet vaipat pyörii koneessa ja kaapissa on yksi uutuussiideri kylmenemässä. Vielä ihana suloinen poika tuhisee tuossa kantoliinassa rinnalla ja muutenkin tuntuu että elämä ruletz tällähetkellä :)

Olen saanut kosketusta menneeseen ja todella hyvällä mielellä siitä. Vaikka vanhat asiat eivät välttämättä varsinaisesti vaivaa, ne ovat käyneet joskus mietityttämään.

Vielä on kuitenkin yksi juttu.
Eilen huomasin kaipaavani TAAS hyvin paljon erästä ihmistä. Siitä on kohta vuosi kun tapasimme viimeksi. Hänestä tuli "rokkitähti" ;) ja hänkin meni naimisiin.
Ja vuodesta ja kuukaudesta toiseen palaa mieleeni meidän hilpeät illat Rusty Angelissa. Hänen juomansa vodkashotit ja yleinen känninen intoilu ja jorina.
Onko tämä nyt sitten tietynlaista rakkautta, kun nämä asiat eivät jätä minua rauhaan.
Vaikka meillä on omat elämät niin sitten on se toinen puoli siellä jossain, jonka pelkään kadonneet kasvamisen myötä paksun ja kirjavan arkimaton alle.
Eikä sitä sieltä oikein voi enää kaivaa esiin. Se on jotain ihan muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.