IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Mihin se aika on kadonnut?Sunnuntai 27.08.2006 15:40

Ennenkuin itse edes huomasin, ovat muut käyneet ihmettelemään miksi päiväkirjaani ei ole ilmestynyt lisää entryjä :)

No, asiaan on oikeastaan oikein positiivisiakin syitä - meillä on viimeisen viikon ollut perhe-elämää ja olen myös päässyt harrastamaan sosiaalisia suhteita!
Tuntuu tosi helpottavalta palata sen verran arkeen että pääsee tekemään itsekin vähän pihatöitä, laittamaan ruokaa ja istahtaa illan päätteeksi puoleksi tunniksi alas ennenkuin menen viemään pojan nukkumaan ja menen itsekin.
Sain Laurin ymmärtämään että vastuuta voi jakaa niinkin että hän on välillä lapsen kanssa ja minä pääsen muihin puuhiin. On aika vapauttavaa syödä ilman kantoliinaa ;)

Torstaina oli tarkoitus nähdä yhtä "kaveria" ja mennä sen jälkeen Miiaa morjestamaan Kirkkonummella. No tämä ensimmäinen tyyppi teki sitten oharit, joten jatkoin hiukan etuajassa Masalaan Miiaa ja Pilviä moikkaamaan.
Olikin tosi mukavaa jutella välillä jonkun aikuisen ihmisen kanssa ja vertailla vähän lasten kehitysvaiheita. Pilvi onkin jo vuoden ikäinen, joten Miialta on hyvä kysellä missä iässä hän oli oppinut mitäkin.

Vaan aika raskasta on kuitenkin reissata lapsosen kera maailmalla. Kävin vielä Petikossa ostamassa Jullelle jumppalelun ja sitten lopen uupuneena ajelin kotiin.

Ensi viikolla mennään jo syyskuun puolelle ja se tarkoittaa sitä että Heta ja Anne palaavat kesälaitumilta kotiin! Oi onnea!
Kun tammat on saatu kengitettyä, alan liikuttaa säännöllisesti Elsaa ja olisikin tarkoitus nostatella vähän kuntoa ja alkaa sitten katsella uudemman kerran kantakirjausta.

Ollaan samassa pisteessä kuin vuosi sitten. Sänkipellot ja syksyn kirpeä tuoksu - maastolenkille punaisella tähtipäällä. Se on oikeus josta en tule tinkimään. Ehkäpä kutsumme taas opettajankin tuntia pitämään kun rastastus alkaa muuten sujumaan jälleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.