IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Paska syksy hevosten suhteen - trueMaanantai 08.12.2008 12:21

Noni, Tazza oli sitten tosiaan samantien viskannut uuden kenkänsä helkkariin ja könkkää taas jäätyneellä alustalla. Onneksi Tommi tulee jo huomennä lyömään uuden paikalleen. Katsotaan miten paljon tuhoa nämä kovat kelit ovat tehneet... onneksi kyseessä on etunen.

Samma Pappa kengitetään. Nythän on niin että poni ei ole lapsille sopiva sittenkään. Annoin sille vielä aikaa ja katsotaan, mutta en sinne pientä uskalla pistää selkään. Haimme ponia jota ei tarvitse liikuttaa erikseen, tämä höyrypää taas on sekä riippuvainen Giittasta että tarvitsisi sitä menoa ja meininkiä että pitäisi lapset selässä. Pitää nyt katsoa mitä tehdään.

Giitankaan kaviot eivät kestä n'itä kelejä että on vuoroin pehmeä muta ja vuoroin kivikova kökkö. Eipä varsan selkään varmaan vielä tammikuulla pääse kun se on nyt niin kipeä että kävelee kuin 30v kaakki. Täytynee keskustella kengitysasioista jo senkin suhteen vaikka mieluummin olisin pitänyt ilman.

Mansikka kakussa oli se että Elsa-kaupat peruuntuivat. Tamma saa nyt olla vielä toistaiseksi ylläpitopaikassa mutta uuden kodin etsintä alkoi sitten jälleen. Mun sydän särkyy kun toivoin ettei tamman tarvitsisi enää muuttaa. Haussa siis sille olisi aikuinen ihminen joka osaa katsoa tulevaisuutta eteenpäin niin ettei hevonen lähde eteenpäin heti taloudellisten vastoinkäymisten koitettua. Elsa-parka stressaa jo muuttoja kun viime kesä astutusreissuineen oli sille melko rankka kun niin monesti yritettiin. Kuukausi meni koitiutua uuteen paikkaan jotenkin ja nyt kevään aikana pitäisi taas lähteä eteenpäin.

Mulla on suurin syyllisyydentaakka harteillani, mähän sen alunperin kotoa "laitoin liikenteeseen". Homma ei mennyt putkeen ja *naps* hevonen on kierrossa. Onneksi on vielä oma nimi papereissa niin voi vaikuttaa asioihin, valitettavasti tamma on jo osoittanut sellaisia taipumuksia jotka eivät ole sille ominaisia. On sellainen fiilis että olenko nyt pilannut sen liialla häsläämisellä?

Sampsa lähtee alkuvuodesta mutta mielummin saisi tamman suoraan pysyvään kotiin ilman että tulisi kotiin välillä, mahdollisimman vähän muutoksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.