IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Lopetuspäivän ilta.Lauantai 24.01.2009 20:06

Olo on haikean surullinen, mutta kilon paino rinnan päältä on pudonnut pois.
Tamma lähti nukkumaan rinteeseen tuonne Vanjärven keskustan tuntumaan.

Odottaminen on pahinta. Meinasin jo että jos soittaisi johonkin ja kysyisi miten kauan pitää olla imettämättä jos ottaa puolikkaan Xanorin. Selasin netistä löytyykö moista numeroa, kun rekka ajoi pihaan etuajassa.
Kun sain kengät jalkaan ja takin päälle, paniikki unohtui. Miehet olivat jo tarhan luona ja sovimme nopeasti miten homma hoituu.

Jäin ponin kanssa pihaton taakse, Tazza lähti leipä suussa tallin eteen. Lauleskelin itsekseni kun kuului pamaus. Sitten toinen, varmistuslaukaus. Kävelin paikalle jossa tamma nukkui hangessa siististi kaatuneena. Maksoin, leikkasin hännästä muistot ja juteltiin pari minuuttia. Pyysin että heittävät kyytiin vasta kun olen kävelemässä pois. Silitin ja kiitin tammaa, lähdin sisälle ja parin minuutin päästä rekka oli lähtenyt pihasta.

Palasin tallille ja vaeltelin päämäärättömästi. Hain talikon ja peittelin suurimmat verijäljet lumesta. Sitten kuivitin Zafirille Tazzan vanhan karsinan - siihen saa hyvin varsomikameran, kirjoitin muutaman tekstiviestin ja vein Giittan Zafirin seuraksi kun pieni shettis seisoi niin yksinäisen näköisenä tuijottaen siihen suuntaan mihin Tazza oli lähtenyt.
Giitta oli hieman hermostunut, tuijotteli tallin ovelle, pihatossa juoksi ensi töikseen katsomaan onko Tazza heinäpaikalla, sitten takaisin, pää pystyssä. Kuikuili tallin ovelle... missä mamma, missä tuki ja turva.

Itse pystyn taas hengittämään vaikka kyyneleet tulevatkin helposti. Täytyy katsoa miten ponit ovat iltatallilla, olkoon nyt vielä pari tuntia pihalla. Olo on tyhjä, mutta levollisempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.