IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Kiireitä ja omiakin hetkiäTiistai 21.11.2006 13:38

Sunnuntaina käytiin Annen kanssa heittämässä pitkästä aikaa tunnin maastolenkki. Elsalta on toinen takakenkä irti joten käveltiin lähinnä ja jutusteltiin siinä samalla.
Olen todella iloinen että tuli lähdettyä, mieli piristyi ja sai raitista ilmaa :) Ja hevonenkin oli mielissään.

Eilen sain tilaamani 20m kuivaliinaneulosta jonka kävin Nummelasta hakemassa. Lauri oli ystävällisesti jättänyt Skodan tankkaamatta ja ajelin varoitusvalon kokoajan palaessa höyryillä kirkonkylälle. Otin Ergonkin vaan ihan sen vuoksi mukaan jos löpö loppuu ja joudun kantamaan lasta. Onneksi päästiin kuitenkin tankille asti - olin kotona käynyt kaikki jerrykannujen pohjat läpi ja ehkä sieltä puolisen litraa sain ylimääräistä tiristettyä tankkiin.

Tultiin vielä kaupan kautta kotiin ja Laurikin tuli suht aikaisin. Syötiin, konffailtiin, kirjoittelin meilejä ja kävin tekemässä tallia. Kun Julius meni klo 21 aikoihin nukkumaan ompelin yhdet vaippakuoret. Prototyyppi L-koon "Thunder" fleecevaippakuoresta on nyt valmis. Aamusella pääsin sovittelemaan kun poika heräsi ja se passaa mycke bra. Täytyy vaan katsoa miten tuota saisi järkevimmin pienennettyä M ja S -kokoon.
Muutenkin se kolmisen metriä mustaa fleeceä jonka ostin, on kulunut aivan hujauksessa. Kun lähden viemään kuivaliinakankaita tässä joku päivä taskuja varten Espooseen niin täytyy samalla hakea vähän lisää.

Tälläviikolla pitäisi vielä palaveerata Laurin serkun kanssa, tehdä koevedokset painomateriaalista, käydä hakemassa minulle Tetanus ja Juliukselle uusintarokotus (siinä meneekin sitten yksi yö valvomiseksi...) ja mielellään saada T-paidat Pilpalasta ja joku toimiva kirjanpito-ohjelma valittua (nuo demot joita olen kokeillut eivät ole vakuuttaneet). Lauantaina olisi taas tarkoitus mennä maastoon ja tahtoisin liikuttaa tässä joku päivä tamman muutenkin nyt kun ei ole enää liukasta.
..ja nukkuakin pitäis mutta eikös se ole toissijaista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.