IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Laiskuus ja väsymys yllätti.Tiistai 31.01.2006 19:44

Aamu sujui niissä merkeissä, että jahkasin koneella, syötin koiran, jahkasin vähän lisää ja vein sitten koikun ulos. Laitoin webaston päälle ja venyin taas koneella vähän liiankin kauan ennenkuin kävin starttaamassa auton, heittämässä tammoille päiväheinät ja kurvattua mersulla pihasta.

Siitä on yli vuosi kun lopetin hommat Hesessä ja nyt siellä tulee syötyä yhä useammin.
Tänäänkin kauppareissun päätteeksi kävin hamppariaterialla ja lueskelin iltalehden siinä samassa syssyssä kun joku oli sellaisen pöydälle jättänyt. Nyt pitäisi kuitenkin koittaa kiristää hiukan rahapussin nyörejä, kun autojen huolto on edessä.

Eilenillalla olikin tulikivenkatkuinen väittely siitä mitä noiden peltiromujen kanssa tehdään. Ilmoitin suoraan olevani hiton leipiintynyt siihen, kun toinen kulkee naama kurtussa kiukutellen siitä että kumpikaan autoista ei toimi ja niissä on jokin muu asia huonosti. Ainakin toistaiseksi tulimme siihen tulokseen, että laitetaan Mersu kuntoon ja Skoda saa lähteä.
Periaatteessahan Mersun ainoat pahat ongelmat on dieselinsyöttö joka vaikeuttaa kylmäkäynnistystä, helmojen ruostesuojaamattomuus aikoinaan ja sitten tuo takavetari johon itseasiassa on jo hankittu uusi palikka. Se pitäisi vain vaihdattaa.
Lauri sitten tänään soittikin minulle päivällä ja Mersu lähtee kuun puolessa välissä huoltoon, joten asioiden esiin nostamisesta oli kuin olikin hyötyä. Ollaan askel lähempänä valoisampaa tulevaisuutta ;)

Oma käämini purkautui eilenillalla kertaalleen kun hevosia hakiessa Halla pääsi hihnassaan minulta irti ja ryntäsi suoraan naapureiden talon takana olevaan metsään. Onneksi sain tasoitettua jännite-eron ja nyt ladataan uusi satsi ja toivotaan että se saadaan purettua kohdistetummin sitten kun on tarve.

Mutta niinkuin perusoptimisti yleensä, löysin tilanteesta jotain hyvää. Vaikka Halla olikin suoraansanoen kusipää, saatoin lällytellä Matleenaa ja kertoa miten ihana se on.. ainakin koiranriekaleeseen verrattuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.