IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät


Lisäilin pari uutukaista tuonne. Narsistisesti sekä itsestäni että Hallasta. Meillä ei jostain syystä Western Digitalin muistikorttiportti toimi, joten ei ole tullu edes kännykameralla juuri napsittua mitään. Siirtää kun joutuu Laurin duuniläppärillä ja sitten tuo USB-tikulla kotiin. Menee liian säätämiseksi jos rupeisikin inspattaan :)

Eilinen hevosenhakureissu sujui muuten ok, mutta jouduin trailerin kanssa noloon tilanteeseen Mäntynummen Shellillä. Oli pakko käydä katsomassa rengaspaineet ennenkuin haettiin Hemu kyytiin, eikä matkan varrella oikein ollut pumppua joten pyörähdettiin sinne sitten.
No tietty niillä on ilmapiste siellä bensatankkien *välissä* eli mahdollisimman ahdas rako.
Katsoin paineet ja kun piti lähteä, totesin että kärry oikaisee juuri sen 10cm sen verran että en pysty suorilla ajamaan eteenpäin tai muuten lähtee kasa tuulilasinpesunestettä matkaan.

Kello oli 18 kieppeissä ja piha ihan täynnä kanssa-autoilijoita joten jouduin ensinnä odottelemaan että viereinen auto sai tankattua. Sitten peruuttelin ja sompailin edestakaisin, mutta aina kun sain traikkua käännettyä oikeaan suuntaan, loppui mersulta tila. Ja autoja kulki kokoajan ohi jos jostain suunnasta joten kunnolla ei meinannut päästä venkuttamaan.
Loppujenlopuksi Anne hyppäsi ulos katsomaan ulottuvuuksia ja sain peruutettua tulosuuntaan pari metriä, jolloin reilusti koukatessa mahduimmekin ihan hyvin siitä mittareiden välisä kun muita autoja ei sillä hetkellä paikalla ollut.

Tietty siellä oli sitten vielä keskellä pihaa joku idiootti joka odotti pääsyä ilmapisteelle eikä tajunnut ajaa kahta metriä eteenpäin vaan toljotti autoni keulaa kuin heikkopäinen. Jouduin huitomaan että viitsi siirtää autoaan senverran että päästiin yhdistelmän kanssa pois pihasta ja takaisin maantielle. Kaikkiaan koko sompaamisessa oli mennyt n.5min, mutta tuntui kyllä ikuisuudelta.

Nyt on hevosjengi taas kotosalla ja parin viikon päästä Hemu sitten ultrataan.
Elsan papereita ei ole kuulunut ja alkaa mennä vähitellen toivo sen suhteen että päästään viemään Temelle. Ei tässä muuten mitään, mutta kuka hitto sen sieltä Ylöjärveltä hakee kesäkuussa kun oma selkä ei meinaa kestää edes tunnin autossa istumista.
Vähän nikotellen ajattelin sitten tuota Rokki-Tähteä. Ori on kuitenkin lähellä ja parempi koittaa varsottaa tamma vielä kun on niin nuori. Myöhemmin tulee sitten tiinehtymisongelmat jos varsoja ei entuudestaan ole ollut. Ori ei kyllä suoraansanoen vastaa toiveitani, mutta on ehkä ihan näyttävä esim. ratsupuolelle. Toinen vaihtoehto, Jonnan-Prinssi ei taas ole rakenteellisesti käypä Elsalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.