IRC-Galleria

a long december...Perjantai 26.12.2008 03:40

...ja vielä pidempi vuosi.
taas kerran mä muutin elämäni tänä vuonna. ensimmäinen vuosi pitkään aikaan kun en ollut sen takia kertaakaan sairaslomalla, vaikka välillä tuntuikin pahalta niin mä olen jotenkin taistellu sen kanssa.
olen oikeestaan aika ylpee itsestäni.
ja mä alotin koulun, nyt mä teen jotain mitä mä rakastan yli kaiken ja haluun tehdä.
tässä vuodessa on ollu hienoja hetkiä. paljon. ja paljon myös niitä ei niin hienoja. menneisyyden haamuja on tullu vastaan mutta osa niistäkään ei oo niin haamuja enää.
Oon tavalliseen tapaan ollu näin loppuvuodesta ihan tuhannen väsynyt ja vähän itkuinenkin. ja ollut taas siinä pisteessä et tarvitsen apua. no. mä olen saanut sitä tukea vähän yllättäviltä suunnilta sen sijaan että se tuki olis tullu niiltä joita oon pitäny lähimpinä. paitsi tietenkin perhe, joilta oon tukea saanut tietenkin kyllä. on ollu vähän hylätty olo tässä vuoden loppumetreillä, mutta onneks ne muutamat yllättävät yhteydenotot on kirkastanu paljon. kiitos.

vuoden voisi tiivistää siihen että monia rakastan ja monia on hirvee ikävä. selvitty on ja halu selvitä jatkossakin on vieläkin kovempi. mä niin pystyn siihen kyllä. kiitos niille jotka jaksaa mun rinnalla kulkea vaikka mä olenkin välillä yhtä myrskyä. ja te jotka ette jaksa niin mä pyydän että koittakaa edes yrittää ymmärtää.

välillä tarvitsee vaan jonkun jota halata. minä tarvitsen vähän useemminkin.

kiitos vuodesta 2008.

<3 Soile Iris Talvikki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.