IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

BarbequeSunnuntai 23.11.2008 15:17


Mentiin viettaan villia grilli-iltaa yhteen puutarha ravintolaan. No paivalla jo kuultiin etta luvassa on lammasta ja sitte ite tilattiin viela sipuliperunoita (outoa etta on ikava perunaa). Sinne paastiin ja siela oli noin 15 meidat mukaan luettuna. 10 Israelista ja parit itavallasta ja yks saksasta. Chillailtiin ja otettiin vaha apertiivia (kaljaa) siina ja odoteltiin ruokaa.

Ruoka valmistu ja menimme koko porukka semmosen piiiitkan poydan aareen. Siina odoteltiin innoissamme lammasta ja lopultahan se poytaan tuotiinki isolla tarjottimella. Mainittakoon viela etta mukana oli 10 Israelilaista. Tarjotin lahti kiertamaan poytaa. No ainaki aluksi ja Israelilaiset ottivat kokonaisia jalkoja siita ja meille eurolaisille ja vain jotain pienia luunpaloja josta sai vahan ehka makua lampaasta. Siina vaha paiksemme mietittiin etta olipas hieman royhkeaa rohmuta ei ainoastaan parhaat palat vaan kaikki. No se ny meita niin paljoa loppupeleissa haitannu. No sitte ruoka tuli syotya ja yksi Israelilaisista tuli sanomaan etta 140Rs kaikki ruuasta. No me tietysti maksettiin oma osamme reippaasti vaikkei lihaa ny saatukkaa. No silti siina tuli jotain ongelmaa, etta ei ollu tarpeeksi rahaa. No siina samas hetkes kaikki Israelilaiset katos. Lahti meneen. Oltiin vaha wtf.

No kysyttiin etta mika ny on ongelma, etta paljoko siita puuttuu rahaa viela. No baarimikko sano etta ei tama meita koske, kyse on vain Israeli porukan laskusta. Meidan oli siis erikseen.

Yhteenvetona. Me siis maksettiin 280rs extraa Israelilaisten pottiin ku ne kusetti meita etta meki kuulutaan siihen ja silti se oli vajaa? Ihme jannuja. Kaiken lisaksi ne valitti koko aika jostaki.

Maksettiin omamme toistamiseen ja jaatiin eurojen kesken juomaan vodkaa. Ilta meni rattoisasti ja oli mukavaa, mutta eipahan tarvi enaa miettia miksi Intialaiset vihaa Israelilaisia eika joka paikkaa ne saa enaa edes tulla. Tallenen tarina maailman kulttuureista.

Kuitenki ku lopussa miettii etta siita Israelilaisten potista jai joku 50rs (65rs=1e), siis ihan pirun vahan ja silti piti aiheuttaa moista hammennysta ja harjoittaa moista kusipaisyytta. Eise raha mutta se royhkeys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.