IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

Edelleen PokharaLauantai 24.01.2009 18:43

Mitahan sita ny on viimekerrasta tapahtunu...

Tas ny vaha kayty kattelees vaha mestoja ympariinsa. Kaikkee on tapahtunu ja jotain vois ehka kertoakki...

Tas yks yo tapahtu kylla kummia. Yhtakkia yolla kuulu joku paukahdus. Siina unentokkuras miettii etta mita vittua? Kunnes pain tajus etta suihkusta tulee kauhee lorinan aani. Sinne sitte juoksu jalakaa kattoon mika on meininki. Lattia tietysti tulvii ja tulvii yli vessan kynnysten huoneen puolelle niin etta noin 3mx1m alueinen kokolattian maton osa jo lilluu vedessa. Syy: vessan lavuaariin johtava vesiputki oli posahtanu irti seinasta. Joo sita miettii etta miten vitun kova paine siela putkis on ollu? Toisaalta taalahan ei oo mitaa muuta painettaku joku 500 litran sammio hotellin katolla josta vesi sitte tulee omalla paineella huoneisiinsa. Hyvaa tekoa ilmeisesti. Huvittavaa oli seki etta koko lattia matto lillu vain vetessa sitte kun hotellin vaki oli saanu veden katkaistua. No kysyin niinku siina kun he olivat poistumassa etta pitaisko kuivata vaha pyyhkeella ees tai jotain? No ne toi 3 pyyhetta meille. Nice. No sitte kysyin etta pitaisko meidan vaihtaa huonetta jo nyt, vai vasta aamulla? Ajattelin etta paasisivat heti korjaustoihin. No jaatiin sitte viela loppu yoksi siihen ja ne ei ees nostanu mitaa kuivamaan tai yrittany kuivata. Eika mekaa ny mitaa kuivaan ruvettu. Sitte joskus 1200 aikoohin ku jaksettiin nousta niin poijat odotti jo villisti etta paasis siivoon ja korjaan.
Paatelma: Ei taala oo kylla yhtaa common sensea eika muutaka aloite kykya. Kaikki pitaa teha pomon kaskyn toimesta. Ite ei uskalla teha mitaa.

Ps. Kirja suositus: Stieg Larsson(?) Naisia vihaavat miehet. Aivan loistava, tosin eka kirjani niin en kykene mitaa arvostelua kirjottaan. Loistava kuitenki. Odotan etta paasen lukeen lisaa Larssonia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.