IRC-Galleria

Joko?Lauantai 24.03.2007 18:59

-Saisinko mä jo lähtee pois?

Tietääkö joku asiasta enemmän?Perjantai 02.02.2007 22:20

Mikä se on se menninkäis kansa joka asuu äitin ja isän takapihalla mettäs?
Ne on semmosia säären korkuusia ja aika vihamielistä kansaa....

Jouduin täs viimeyönä vähä käymään rankkaa taistelua niiden kans ku ne on jotenki nii suuri kantainen laji ja elävät maanalla niin ne o ruvennu olemaan uhka.
Olin kaverin kans niitten leirissä tutkimassa paikkoja ja jos oltaas löydetty jotain millä saataas tuhottua ne. Ne oli tehny paljo semmosia säärenkorkuusia piikkiaita esteitä niitten ulostulo kuoppien kohdalle ja ne piikit niis oli aika teräviä, että niitä piti oikeen väistellä.
No niiden vartijat sitte äkkäs meiät ja alko tuleen vähä lämpöset oltavat ja piti lähtee juoksu jalkaa karkuun. No karkuun juostessa löysin pienestä kolosta metallista tehdyt miekan ja siivet, jotka kuitenki oli vähä rikki. Otin ne käteen ja huomasin ku menninkäis kansa alko olemaan varuillaan ja rupes pelkään meikää ku mulla oli ne. No otin ne mukaan ja juoksin äkkiä takas kotiin ja ajattelin että näissä on ratkasu miten päästään niistä eroon.
Parvekkeelle päästyäni huomasin että ne siivet oli tipahtanu johonki ja pakkohan mun oli lähtee takas hakeen niitä siipiä. Niitä ku lähin takas ettiin niin ne menninkäiset pelkäs ja varo vähä meikää ja jotenki näin niiden eleistä että ne rupee pian käyttään jotain niiden salaista asetta. Liian hyvin tulkittin eleitä ja näin ku vähä isommasta reiästä tuli aika iso raivoisa koira meikää kohti. Tottahan lähin koiraa karkuun takas kotiin mutta pääsin vain parvekkeelle asti. Eihän koiraa voi karkuun juosta joten se sai mut kiinni parvekkeella ja rupes yhtäkkiä leikkimään, eikä puremaan tai mitää niinku ajattelin.
Leikin koiran kanssa ja ajattelin että se varmaan tarvii kodin tai jotain ja kysyin äiteeltä että voinko pitää sen ja sain luvan pitää. Opetin sen istumaan ja kaikkee muuta pientä.

Joulu 2995Lauantai 23.12.2006 05:19

Jotain aiva uskomatonta. En olisi koskaa uskonu näkeväni tämän vuosituhannen viimeisimpiä jouluja.

Eipä kovin moni asia oo täs vuosituhannen aikana muuttunu. Joulu on edelleen vihreä ja aurinko paistaa niinku on ollu jo monet sadat joulut ennenki.

Ainut asia mikä on joulun juhlinnassa on muuttunu aikojen kuluessa on se, että joulua aletaan "juhlimaan" jo Toukokuun lopulla ja siitä lähtien mega-alet jatkuu jouluun ja kaupat saa olla sunnuntaisinki auki. Keskiverto aikuisen rahallinen sijoitus lahjoihin on noussut 300e:stä 4600e:n ja joululahjoista on alettu periä lahjaveroa.

Turku lopetti joulurauhan julistuksen jo... en edes muista koska, kun joulu sai uuden merkityksen eikä ole enää juhla jolloin kokoonnutaan perheiden kesken rauhoittumaan ja nauttimaan joulusta.

Mutta on se kuitenki aina joulu. Aina sitä odottaa ja aina se on jotenki oma juttunsa, vaikka muotoutuukin aina ajanmukaisekseen.

Ps. Koska mut päästetään täältä pois? Pian plz.

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 15:15

Intin viimeeset päivät o kyllä ku valakooset seinät, joita me sitte täälä tuijotetaan....

Joulun yli täälä ny pitääs päikseen olla ja keksiä tekemistä 4 seinän sisällä...

Oliko tämä ny sitte 100e arvoosta? Alkaa ny jo oleen niin kuiva olo ja kuitenki 1 tunti takana...

Miten mä kestän joulun ku en saa yö myöhään pakettien jälkeen ottaa alkoholia?

.... No ei kai täs muutaku for teh firma .....


...Uutena vuotena sitte...

............Hyvää joulua teille kaikille vapaille............

[Ei aihetta]Tiistai 12.09.2006 15:04

Vituttaa niin vitusti...

Hajottaa niin saatanasti...

Perkele...

Edit: Ku kusoo niin kusoo... Vituttaa vielä enemmän...

LeikkiLauantai 15.04.2006 21:14

Leikki menee jotenki nii että o noita kysymyksiä ja sitte vastaus löytyy aina seuraavasta piisistä mikä tulee soittimesta tietysti randomilla... Oli jotenki tylsää ja vaikutti hauskalta nii piti itekki noiden tuhansien teinien lisäksi tehä tämmönen... Ehkä olen nauttinut jotain.

Mitä äitini ajattelee minusta:
Laulu:Lies
Artisti:Rotten Sound
Kommenttini:Ei mitenkää yllättävä.

Onko elämäni kulkemassa oikeaan suuntaan?
Laulu:What i always wanted
Artisti:Kittie
Kommenttini:Kulkee siis oikeeseen suuntaan. Aamut vähenee ja sitä mä oon aina halunnukki.

Mikä auttaisi raha ongelmiini?
Laulu:Complete the sculptures
Artisti:Painfield
Kommenttini:Vai että veistoksia tekemään.

Mistä muut kadehtii mua?
Laulu:Darnasus city theme
Artisti:Jason Hayes
Kommenttini:wowista?

Mitä asiaa/piirrettä en oo itessäni vielä tierostanu?
Laulu:Hush
Artisti:Deep Purple
Kommenttini:Hyssyttely ei kyllä oo vielä kuulunu mun arkeen.

Millaiseksi muutun kun vanhenen?
Laulu:Blind
Artisti:Korn
Kommenttini: Nii ohan mun näkö täs ajankulues koko aika huonontunukki.

Mihin ihastun seuraavaksi?
Laulu:Follow
Artisti:Rotten Sound
Kommenttini:Seuraa johtajaa.

Elämäni tarkoitus?
Laulu:Their system doesn't work for you
Artisti:Anti-Flag
Kommenttini:...

Mitä tän jälkeen?
Laulu:Doomsayer
Artisti:Hatebreed
Kommenttini:sitä.

Kuinka muu maailma näkee minut?
Laulu:it makes them disappear
Artisti:Pantera
Kommenttini:woot?

Onko elämäni onnellinen?
Laulu:Kuollut ja kuopattu
Artisti: Tampere SS
Kommenttini: interesting

Mitä ystävät ajattelevat minusta?
Laulu:Enema Bulldozer
Artisti:Cock and Ball Torture
Kommenttini:Peräruiske puskutraktori kertoo paljo ystävyydestämme.

Himoitseeko ihmiset minua salaa?
Laulu:Busted in the hood
Artisti:Cypress Hill
Kommenttini:....

Kuinka teen itsestäni onnellisen?
Laulu:Kamikaze cock suckers
Artisti: Libido Airbag
Kommenttini:Pitääpä koittaa, kuulostaa jänskältä.

Mitä teen elämälläni?
Laulu:Takaa-ajettu
Artisti: Tampere SS
Kommenttini: Saipa ny siihenki vastauksen.

Kuinka voisin nauttia seksistä enemmän?
Laulu:Fist Fuck
Artisti:Porno Sonic Sound
Kommenttini:Tää yhteen sattuma pisti jo naurattaan:)

Millaisia lapsia saan?
Laulu:Drones
Artisti:Fear Factory
Kommentti:hmm...

Mikä olisi hyvä neuvo minulle?
Laulu:Empty Jar
Artisti:Coal Chamber
Kommenttini:

Mitä on onnellisuus?
Laulu:Death's sadistic design
Artisti: i:gor
Kommenttini:Sitähän se

[Ei aihetta]Perjantai 18.11.2005 15:26

Kerran muuten oli lähellä että musta, Blackjehovasta ja Mystifystä olis tullu rikkaita poikia. Saatiin hyvä tilaisuus yhen mun sukulaisen miehen kautte, joka tekee kaiken näkööstä hommaa ulkomaansuuntaan. No se sitte kerran kysy multa haluaisinko tehdä mainoksen yhteen peliin ja siitä vois sitte saada kivat rahatki. No olin heti täysillä messis ja pyysin Blackjehovaa ja Mystifyä messiin ja tottakai neki oli heti messis. Me sitte ruvettiin suunnittelemaan ja kuvaamaan sitä mainosta ja saatiin se myös valmiiksi. Siitä tuli semmonen "aikajana" eli aluksi siinä pelas 2 poikaa "vanhassa ympäristössä" korttia, ja sitte se pikku hiljaa vaihtu siihen että ne pelas Macig the gathering-korteilla vähän nykyaikaisemmassa "ympäristössä", josta sitte pikku hiljaa vaihtui sillee hienolla tavalla tietokone peliksi jossa oli menossa himo tappelut. Toi video sitte lähetttiin Japaniin jollekki tv-yhtiölle, joka haluaas sitä mainosta. No innolla odotettiin vastausta mitä mieltä ne on siitä ja olivat kuulemma tykänneet. No sitte rupesi rahaaki vähä virtaamaan tilille, sillee ku seuras tiliä vain nii se pikkuhiljaa siinä nousi ja silleen. Se pikkuhiljaa nousi 810.000,00€ asti ja poka oli ilossa pitelemistä meillä ku oltiin kuviteltu saavamme vain joku 1000€ yhteensä siitä ja ny saadaanki 810.000€. Siinä aiva onnesta soikeena odoteltiin rahoja ja sellaasta ja seurattiin mun tiliä niin yhtäkkiä kaikki meiän saamat rahat katoaa. Sitte se mies soitti mulle ja sano että: "Joo ei oo tulossa mitää rahoja enää, koska se japanilainen firma.....". En muista mitä sille firmalle tapahtu mutta kuiteski ne ei ostanu sitä videota eikä me saatu rahoja. Kaikki me tietysti oltiin ihan vitun mielimaassa. BJ ja Mysti lähti himaanki siitä sitte ja mä ajattelin että jos vielä kerran kattoosi tiliäni, ettei sinne vaan olisi jääny mitää. Tilille oli sitte tullu uus tilitapahtuma ja olin saanu 800€ jostain nettikilpailusta.

Mietityttää kyllä oikeesti mitä vittua tuola Japanis tapahtuu ku kaikkee outoo tapahtuu.......

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.11.2005 12:55

Oltiin meiän ryhmän kans sitte Japanissa. Sitä on aina pitäny isona ja sekavana paikkana ja sitä se todellaki oli. Me asusteltiin semmosessa isossa asuntolassa missä asuu paljo japanilaisia opiskelijoita. Siellä sitte vapaa aikana hengattiin yleensä omalla porukalla kuunnellen radiosta japanilaisia coverbiisejä suomalaisista hiteistä, erityisesti jäi mieleen PMMP - Rusketusraidat piisi. Siinä ainakun makailtiin ja kuunneltiin musiikkia kävi ovenikkunan läpi meitä kattomas satunnaisia ihmisiä. Niistä katselijoista jäi mieleen yhden tytön kasvot, joka näytti hieman surulliselta ja yksinäiseltä. Kun se tyttö tuli taas kerran meidän ovelle päätin päästää hänet sisään ja kysellä nimeä jne. jutella muuten vaan. Kun tyttö astui sisään hieman järkytyin, koska hän vain leiju ilmassa ja hänestä oli nähtävillä vain himmällä punaisella hohkavat kylkiluut ja käsivarret kasvojen lisäksi. Kysyin mitä hänelle oli tapahtunut ja hän sanoi joutuneensa johonki onnettomuuteen. Sitten kysyin miksi hän oli sen näköinen ja miten se voi olla mahdollista. Sitten hän selitti kuinka oli jääny ihmisolemuksen ja suuremman voiman puoliväliin, jotakuinkin vangiksi maan päälle. Olin siitä tietysti ihan hämilläni ja kysyin miten se vois vapautua siitä ja voisinko auttaa jotenki siinä asiassa. Hän oli kuulemma tuli-elementaali ja ei pystynyt itse vapautumaan siitä, koska vapautuakseen se tarvisi paljo raitista ilmaa ja Japanin saasteinen ilma ei siihen riitä, siinä samalla hän kysyi voisinko salakuljettaa hänet suomeen.

Ehkä vielä joskus toistekki Japaniin...

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2005 18:41

Nice päivä tänään.... Heräsin vahingos 1h ennemmin kouluu ja ku pääsin kouluu sain tietää että ei oo äikän tunteja, joten takaisi himaa sillä seuraavat tunnit o vasta 1400..... No sitte ku menin 1400 kouluun sain tietää että olis pitäny tullakki jo 1300 mutta sillä ei ollu merkitystä, koska opettajilla oli kokous....

Surullisen tästä päivästä tekee se mulla on ny väsy...

Tahdon myös onnitella Mystify:ä. Asianomaiset tietää kyllä mistä puhutaan.

Jos joku näkee mun usb-kynää nii ilmootelkaa... voisin vaikka antaa kyrpää löytö palkkioksi.....tai sitte tarjota kaffit........ Kuhan saisin ne tehtävät sieltä....


[Ei aihetta]Maanantai 03.10.2005 03:33

Tehkää mun tehtävät....

Huomenna o koulua. 2h en tie kestänkö.