IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 17:52

Nyt on jannat hetket meneillaan...

Vois kirjottaa myohemmin lisaa...


Edit: Eiku en oo vaan jaksanu. Varanasin koneet on niin huonoja.

Edit2: Jannaa etta kirjotus mihin en oo kirjottanu mitaa jarkevaa aiheuttaa enemman kommentteja ku kunnon tarinat.

Siispa nyt tarinaa taas...

McLeod Ghanjista takas Varanasiin. Saatiin siis kuulla McLeodissa etta hanen pyhyytensa Dalai Lama pitaa opetuksia Varanasin viereisessa kylapahasessa Sarnatissa. Mehan heti paatimme ottaa nokkamme kohti Varanasia ja tulla jo hyvissa ajoin hankkimaan lupia kyseiseen tapahtumaan.

Tanne paastiin melkein 40h bussi/juna matkojen jalkeen. Junat ja bussit oli melko taynna kylla munkkeja. Seuraavana aamuna tykitettiin kohti Sarnatia hakemaan lupia ja saatiinkin ne parin tunnin jonotuksella. Sitte vaan janskailtiin. 8.1. se sitte alko ja me reippailtiin paikalle (ainaki yritettiin) jo varahaisessa vaiheessa mutta eiha siita mitaa tullu. Muut oli varemmin. Paastiin kuitenki semi hyvaan paikkaan mista naki hanen pyhyytensa. Sitte meilla oli FM-radiot joista kuultiin eng-tulkkaus hanen pyhyytensa puheesta. Kyllahan se ekat 3-4h meni mutta sitte rupes kylla jo meika poika pilkkimaan. Toisaalta ite tiibetilaiset kylla pilkki enemman ku me:) Muutenki mukavempaa sakkia nuo Tiibet/Nepalilaiset. Meinas valilla tulla kiusallinen olo ku kaikkee syotavaa ja juotavaa ne tarjos ja kerto budhalaisuudesta. Niin paljo mukavempaa sakkia kuin nama paikalliset.

Kokemuksena ainaki hieno. Kuinka moni voi sanoa nahneensa Dalai Laman? Minapa voin.

Taala sitten ollaan Varanasissa noin viikko hengailtu naiden hullujen lappalaisten kanssa. Sekavaa sakkia. Maanantai aamuna klo8 lahtee juna kohti Nepalin rajaa, josta pujahdamme Nepaliin. Siita varmaan taas sitte uus seikkaalu alkaa. Ensin Pokharaan ja siela varmaan menee jonki aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.