IRC-Galleria

antimateria

antimateria

Siistiä.

Pyhamies, pyhakusettaja.Tiistai 09.12.2008 19:07

Miehenahan naita on aina tuskaista myontaa mutta kerrompa ny kuitenki. Ihan vaan opetuksen kannalta muille ja ehka jaa itellekki paremmin paahan sitte.


Sita ei vaan aina tajua kuinka joku vie sua ku passia sarvista. Vaikka kuinka on Madventuresia lueskellu ja kaikkee valtelly ettei tulisi ukotetuksi. Se taito lopulta miten ne kusettaa, on kylla uskomaton.

Lyhyesti sanottu ja selitettyna tilanne meni nain: Tulin sairaalasta* aamulla ja alettiin valmistautuun etta kaydaan kattoos vaha Jaipuri citia. No pari ilmeisesti hotellille tuttua henkiloa tuli ja kyseli multa etta miten voin ja sen sellaasta. Oltiin edellisena iltana sovittu etta otetaan sightseeing 200Rs:lla, niin nama sanovat etta se on niiden kaveri ja se ei paasekkaa tanaan. No ajateltiin etta eikai siina, kuitenki (saantojen mukaan) kyselin etta paljos teilla maksaa sightseeing. Ovelana ammattikusettaja (lahes poliitikon tavoin) antoi vastauksen mihin olimme tyytyvaisia. Tosin vastaus ei mitenkaan vastannut kysymykseeni. No tasta jatkoimme ja illan loputtua rupesimme taas miettimaan etta mitenkohan taman hinnan laita ny sitte on. Normaalisti se olisi koko paiva noin 450Rs mutta me pulitettiin 1050Rs. Aika reilua. +Norsu ajelusta 1500Rs. Illalla viela tajuttiin etta eihan me edes kayty kuin 2 nahtavyydessa. Muut paikat oli jotain heidan kavereiden liikkeita. Joista sitte osteltiin paivapeittoja ja sen sellaasta normi euro hinnoin. Onneksi ma en tuohon lauennu. No olihan Guidebookeissa sanottu etta Jaipurissa on kovia ukottajia etta pitaa varoa. Itella totaalisesti palo hermo naihin turisti helvetteihin ja siksi tykitammekin nyt taytta hakaa Agran ja Varanasin lapi ja lahetaan kohti pohjoista ja pakistanin rajaa.

Odotan etta paasen saasteista eroon ja raikkaaseen vuoristo ilmaan. Hetken paasta tuskin enaa voin sanoa teille etta hajotkaa pakkaseen. Paremminkin hajotkaa loskaan.

Udaipuria on tosin viela ainut paikka jota voisin suositella. Jaipuri, ihan kuiva mesta. Agra viela kuivempi. Kuhan tulee nahtya Taj Mahali niin Terve.

Puhelinkaa enaa toimi taala. Dna:n mahtavat Prepaidit.

*Uusiutu ruokamyrkytys ku en ekalla kerralla syony laakitysta loppuun. Ilmeisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.