IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

EmamestaroSunnuntai 27.01.2019 16:14

543, jossa jokainen niistä on jollakin tavalla yhteydessä numeroon 1. 5 on kaiken... ja vanha ykkönenkin saattaa olla, 4 on ovi uksi u-xi yksi, ja 3 on yhteenpuristettuna aurinkona kokonainen aurinko, san, joka tarkoittaa 3.


Jos siinä lukisi noin, niin tsekkaisin, onko "raatosientä" härän tähdistön liepeillä... tarkoittaa pullukoitten kaulusten keskeltään, vinoneliömäisen keskuksen ulkoreunoilta ristiin kasvavia uusia kauluslankoja, joista kasvaa uudet pullukat kaulukset ... niin sellaista lettiä. Jonka osien muodot erottuvat tähtien ryhmittymistä. Eipä se välttämättä puhu siitä tähdistöstä, vaikka kieli sattuisikin menemään noin.
Tuosta "pan-napista" ... muinais-Egyptiläisissä maalauksissa on punanappi joidenkin pään päällä. Sitä ympäröi käärme. Onkos siinä "käärme nielee auringon" -tarinassa mitään perää, lukeeko se jossain? Palataan käärmeeseen: se saattaa kaarevuudella voittaa gravitaation. Sitten on sellainen.... 3, käärme, liukas, pahee, saita kuun. Mitähän pahaa siinä on? Siinä auringon tai kuun syrjässä? Miksi kuvataan nainen uljas se suuri punainen aurinko päänsä päällä? Miksi kuvataan Horus se päänsä päällä? Jos horus on ha-rus, niin se on 8. Siellä on aika, 8:ssa. Horuksen päällä on 3. Liukas, reki, sani, san, käärme nyökkä nuocca nekka nokka. Ja liukashan on pahee saita-kuun. 3 on auringon kupu, koi/kia. A-mun. Ennen suuta. Nenä. Nokka. Jos on nenä, on silloin jo vähintään puolet pallosta.
Oho teksti hävis... mitä minä kirjoitinkaan...
Että aniker voisi olla nimi eurooppalaiselle, "ennen mustaa", muinaiselle. Se on kuningatar, regina, takaperin. Aniker haniker, nikerha, uniker, amusta, umusta, amurta, umurta, amunta, umunta <-- 2 viimeistä menee syvällä Afrikassa käytetyn "ihminen" -sanan lähelle, tai oikeastaan "ennen ihmistä" ... muntu saattaa olla nykyihminen. Aniker, voisiko se olla an-iker, ei äestäjä? Schwarzenegger kuulemma on Mustan Mullan Äestäjä. Eli maanviljelijä. ....umunta, usvart asvart, uplak, aplak... siihen voi panna 8:n vastasanoja, 3:n sanoja, mus-ka, mus-ke, eetna, aatna, aatta, eetta, eeta, aata, aita. Umuntu, umunta: ei muutu auringonvalossa? Ei ole muuttunut? Ei ihminen? Ei leikattu? Ei-aamu? Ei suita? no ei se tuo ole ainakaan.
Sitten on tällainen kuin 2 LIB (live, lieb, liebe)- 4 LIBU (lippu, flag, flat, plaak, levy, shiva, musta)
7 LOB (=love) - 9 LOBU (loppu)
Kiär-leek , kärlek, rakkaus. 7. Kieroon leek:stä eli 3:sta, 7:ään.
Sehän saattaa muuttaakin egyptiläisten päitten päällä olevat punaiset, käärmeen reunustamat auringot aivan toisen luonteisiksi siitä, mitä tähän asti olen kuullut tai luullut. Mikä ihme se on... leek kun viittaa pyöreään, ja kiär on, paitsi käärme ja kiertyy, kieroon, vinoon, niin myöskin ka & ke, vinoon tarkoittavat sanan osat. Leek on LIIKE ja PYÖREÄ. LIUKAS. Liukas pyöreys, PIIN PYÖREÄ. Leikki, pyöreä, liukas tai paha, 3, on liitetty 7:ään, joka on maavoima/gravitaatio, kaari, vaaka, ja rakkaus (ja levätä ja levada). Niin se olisi rakkaus, kärleek.
Jos otetaan punainen + kiär/kier/viistoon, päädytään aamun koihin, 3:een. Eli pyöreyden piin likiarvoon, pahaan, liukkaaseen, reunaan, aurinkoon, ystävään?, kolmiyhteiseen, ...mitäs muuta se voisi olla... se on aika vahvasti se 3, koska sen alla voi olla horus, ja jos horus tarkoittaa aikaa, on aika numerossa 8. Silloin horuksen "päällä" on numero 3. Jos horuksen nimi olisi ha-rus, se tarkoittaisi "ennen 9:ää"/ 8. Jos se taas olisi Korus, se olisi 4, aukeava ovi, matematiikkaa, uskontoa. 4:ään liittyy vinoutta, jota sanotaan Horuksen seisomis-asennossa olevan, mutta vielä enemmän kaltevuutta liittyy 5:een, jossa tietääkseni ovat kaikki kaltevat yms, ja pan. Ja vesi, viisto ja vuosi. Vai eikö Horuksen pään päällä ole suurta punaista aurinkoa? Jollakin haukalla ainakin oli. Entä jos se on Japanin lipun punainen ympyrä? Voi hyvinkin olla, sillä Anubiksen toinen nimi Inpu on japanin embu. 3 ja repali, repale.. auringon paloittuminen, uneber-sun :n vastakohdaksi. Kokonaisuuden voima, Ra ? Liukas on päässä... löök... vahva henki... päässä on vahva henki...? ... Se rakkaus... liukas pahee saitana, ... mutta sitten jos otetaankin toinen käärme, ne numeron 5 parittelevat käärmeet... ja numero 5:n punainen, "tinto". Silloin saadaan heidän päihinsä wis. En tiedä, saadaanko viisaus, mutta viis ainakin. Ehkä se pan, 5, sisältää KAIKEN YMMÄRRYKSEN... mikä se oli se panteismi... saattaa olla vähän kuin one-teismi. Kokonaisuus. No siitä voidaan sitten vetää numerot 543, jossa jokainen niistä on jollakin tavalla yhteydessä numeroon 1. 5 on kaiken... ja vanha ykkönenkin saattaa olla, 4 on ovi uksi u-xi yksi, ja 3 on yhteenpuristettuna aurinkona kokonainen aurinko, san, joka tarkoittaa 3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.