IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Lauantai 04.09.2021 01:18



Kabulin kentältä. OLETAN, että alue on rajattu, eikä sen yli ajeta millään laitteella? Se näyttää uutiskuvissa jättimäiseltä 1000 vuotta vanhalta hyönteisen munakennolta, jossa on radiomaisia koneosia. Minä selvensin, mutta pitäisi olla selvempi kuva, eikä uutistoimituksen tv-seinistä otettu.
Lieneekö muoto ollut alunperinkin tuollainen "kapseli" ... Jos alareunassa kurkkii neniä reunalle, mutta heillä on käsky pysyä sisällä, on se samanlaista kuin jätti-alkupesissä. Jos reunaa kiertää toistensa sisältä tulevia kellohameita, niin ... öö... sellainen on aika perus... sienipihtiä, ehkä... jos sieltä kurkkii hellyttäviä eläinpäitä, hihi, niin alku-sirAnkanpää-leväpesä ... jos sellaista on ollut.
Tungos värikkäässä sekamelska-yhdyskunnassa ... ihan kuin viime viikkoina.
Kentässä näkyy kuin "upoksissa läpinäkyvässä kivessä", muutakin (ei tässä kuvassa). "Kyynärvarret vaakana" -alkujatkumoiden sisälleen valmistamia lentokoneen kokoisia kengänpohja-kannuja, jotka puolestaan makaavat kyljellään. Ehkä ne kääntyivät pystyyn? kun oivalsivat kuinka maa makaa tai kun olivat valmiit. Ehkä vaaka-moniputkisammal puhalsi makaavat kengänpohjakannut ... se on omituista, kaikki ... Tuolta minä löysin sen, kuunsirppi-"kaulakorun": toinen ketju päättyy sirppikouruun, toinen on kuin suora tassu.
Tuolla on paljon isompaakin elämää kuin nuo. Sarjassamme kilometrien kokoiset "karhukaiset".

_______________________________________________________


Teidän surulyhtyjänne tutkii mestari-naamioituja.
Siskoni ei uskonut, että "the black" on olemassa, kun kerroin. :D
Voisihan se olla eri sientäkin, tuo vaaleanruskea, joka on täsmälleen takana olevan vaneriseinän väristä. Musta osaa olla myös pinkki, niin aattelin, että sama kuin lehtien seassa näkyvä mustavalkea. Jonkinlainen silmä pitäisi omata, tietääkseen pinnan värin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.