IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 28.07.2021 02:08

Edellisen kuvan avulla päättelen/tunnistan, että vaakavanteet ympäröivät päätä. Kyllä siinä ON läpinäkyvä sellainen pesä: mustat tassut valkoisine kynsineen roikkuvat jo holvikaaren sisällä katosta! :)
Outojen isojen muotojen vuoksi voisi ajatella, että metsässä häämöttää jokin pystykallio. Ei siellä kalliota näy, siinä suunnassa. Loivaa nousua jonkun talolle. Talolle, joka sijaitsee sinivalkeitten leväkattojen päällä. :) Japanilaiset turistit sanoivat metsässä olevan henkiä. Siltä se näyttääkin. :D Mustat koprat kehässä ympärillä ... ne ovat tehneet tuon ison vaalean asian, tuohon ...



_________________________________________________

Maahan asti näkyvät kuun tummat läiskät ovat samoja kuin tuokin kolo kuvan ylälaidan keskellä pikkukuvassa (sijaitsee täällä lähimetsikössä, asento: pysty). Ja samoja kuin se metrin kolo meren pohjalla, jonka reunaksi trumpettikala naamioitui). Kolo kuuluu levälle ja on levän tekemä.
Mitähän esim koira tuumaa tuollaisesta kolosta metsässä? Voiko tuo puoliksi eläin-olio tehdä jotain, kun näyttää kuin ansalta? Se on viaton kuin Saksikäsi-Edward, vanha kuin maa, uljaan hiljaisen hyönteis-ritarin Giant Kelpin sukulainen. Senkö takia ihminen on kuolinhetkellä katossa, kun tuokin on? Olen kuullut, että joku näki katon läpi jopa talon katon päälle. No niinhän tuokin, katselee maailmaa pesän yläpuolelta, jalat ilmassa. Eli me palaamme kuolinhetkellä leväksi, siksi, josta tulimme. Maaksi on menevä, kun maa on levää kokonaan. Entä miksi luulette hämähäkin nimen olevan maa-häkki? Entisajan ihmisille maa ja luonto oli tuttu.
Ehkä tuo keihään kasvattava nenäkäs-juurakko melkein luulee yhä olevansa veden alla, kun suuntaa oksan ylös? Tai valosta kilpailu. Suora ohut varsi on samanlainen, kuin Borneon sademetsän "kaksoiskeihäillä". Jos tuo olisi eläin, olisiko se häntä vai nenä? Sehän on kuin sarvivalaalla! Oh my god, taas valaat.




Heinät oli aivan tallattuja sen jälkeen, kun laitoin viime kuvat tänne. Joku on käynyt kai etsimässä noita juttuja... :D
Minusta tuntuu, että ei ole löytänyt yhtään mitään sieltä. Siinä kerkesi olla 2 viikkoa hirmu hellettä, kuvan ottamisen jälkeen...
Lisäksi luonnossa ei huomaa varsinkaan niitä mustia. Kuvasta huomaa. Ja, voivat olla ehkä vihertäviäkin, mutta kyllä niitä varmasti on aivan mustiakin ja mustavalkeita.

Olen ihmetellyt koko kesän ikkunasta näkyvää syreenipensasta, sen sisälleen kyhäämää aukkoa. Puut tekevät niin. Valmistavat vinoneliö-aukkoja, aivan samaa kuin on meneillään lähiavaruudessa/Linnunradassa. Puiden aukot ovat lähes pystyssä, hieman taivaalle katsovat.
En näe syreenipensaan sisään pihan yli, mutta kas, tämä halvan Samsung-puhelimen kamera: näen mitä aukossa on. Siellä on turkooseja sellaisia, niinkuin on ne mustat. Sienimäisiä, leveäpäisiä. Ne ovat saaneet muhia siellä koko kesän. Kaukaa katsottuna aukon "pohja" näyttää lähes tasaiselta: aukko, jossa on pohja tai takaseinä. Saattaa olla seinä, mutta siinä kolossa näkyy siis asustavan turkooseja leveäpäitä. Kiinni kapeista päistään, kai. Kuulunevat siihen kasviin. Kolo näyttäisi olevan n. 50-senttinen, selvä iso aukko keskellä pensasta, ulos avoin. Näkyy hyvin yläviistosta. Syreenipensas paljastuu (ihan silmissä) sienimäisemmäksi, kuin mitä olen luullut. Tai vaihtoehtoisesti levä asustaa siinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.