IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 14.11.2022 16:48

Ufo eilen Ylen jutuissa. Tämä on tätä... noita samoja muotoja näkyy avaruuden massoissa ja pölyissä tms. Muistuttaa Yorgiaa. Mutta eikös tuo ole lähinnä lettuce-leviä... niiden nimi alkaa "Ulva ..."
Ajavatko hävittäjät takaa leväkiekkoja? Ovatpa ne sitten taitavia, ne kiekot. Jos ne syntyvät jossain ylhäällä, ne kai sitten tulevat alas, mieluiten veteen? "Litteä laatikko" -juttu, onko sellainen merituppi, vai mikä hitto se sellainen on? Vaakana lootan lävistävä raketti-ohjus, niin vähän tuon tapaista on suurehkona tuolla rannalla vaakana, niiden päällä on koloja kuin lehtiä kohtisuoraan uponnut pintaan. Lisäksi "ohjus" edustanee Ulva-levien sisällä olevaa hataraa isoa mustaa "toukkaa". "Suolilevät"? Onko se niiden suoli? Siltä näyttävätkin, ne toukkamaiset. "Lehtisalaatista" tehty ilmava melkein-ei-mitään eläin.



Tai siinä voisi 3-ulotteisena olla sellainen "kylkiluu-tynnyri", levä, joka ikäänkuin "ojentaa" tiiviimpinä näkyvillä tassuillaan (niissä on viherlevillä joillakin "kaviot", joillakin kuin käärmeen päät) tuollaisen, kutomansa kiekon-tekeleen. Munan. Ehkä kaikki on nopeaa, ja pilvi-muna on kyhätty sekunneissa? Jokainen kuvaversio on samalta hetkeltä samasta pysäytyskuvasta. Onkos tuo muka liikkunut? Jos se on kiinni tekijässään, niin lentääkö se muka?

Viherlevät ovat jänniä. Näyttävät eläimiltä, hyönteisiltä mm, ja piiloutuvat ihmissilmältä, vahingossa tai tahallaan. Joku näyttää kasvilta mutta ei ole, joku on musta niin sitä ei näe. Jotkut liikkuvat mutta niin hitaasti ettei sitä huomaa. En tiedä, onko olemassa myös liikettä, joka pettää silmää nopeudellaan? <-- mikäs kopra-räpylä se koukki viime kesänä maasta käsin puolen metrin korkeuteen, näkyi valokuvassa... oliko se oikea vai eikö? Jokin pisti kinttuunkin siinä minua, mutta lie ollut itikka. Joku on läpinäkyvä. Monet ovat kuin kasveja jotka ovat eläimen asennossa, katselevat maailmaa rapumaisina ja hämähäkkimäisinä, eikä niistä tiedä näkevätkö ne mitään. Luulen että näkevät ja kuulevat, ... en tiedä... silmät ovat hakusessa, silmäpareja saattaa olla, usein on eri väriset ettei huomaa että tuokin on silmäpari. Jos eläimiä syövä huomaa silmät, niin sehän voisi iskeä siihen. JOS silmiä on. Missään ei lue että niillä olisi silmiä, mutta ... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.