IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

...Torstai 10.11.2022 04:29

Teen kyllä tuosta kartasta sen selvemmän version. Työskentelen sen eteen. Olis hieno ja valmis melkein, jumituin poriferaa ja rugosaa tutkimaan, en tiennyt millaisia ne suunnilleen ovat, koska en ole tehnyt kuvaetsintöjä niistä tarpeeksi. Sulka-anomalocariksen päässä on porifera-pötkö. Kuink helkutis se on saanut tehtyä taskuravun porifera-tempun, ja laittanut poriferan päähänsä, kun sillä ei ollut käsiä, ja se oli enemmänkin kasvi? Ai niiiiii... sillä oli suuret sulat... ei se ollut kasvi. Mut ei sillä kunnon käsiä kai? ollut, vain suuria sulkia. (Kyllä minä tiedän mille se on sukua, suuren sulan eliölle ...) Niin, porifera pantu päähän. Koska eräät syntyvät tänäkin päivänä se porifera päässä, niin en keksi äkkiä muuta selitystä, kuin että porifera yhtyi anomalocariksen päähän, ja tämä luomus sitten lisääntyi. Let me think... se kun on voinut olla mato se porifera-pötkylä, niin se on voinut mennä itse siihen ... päähän mötköttämään ... eikös niitä ollut muitakin, jotka yhtyivät ja jäivät ikuisiksi.... ne olivat ne krotti-luomukset, joista sanoin, että siinä on muutama eri eliö yhtynyt ja sitten lisääntynyt uudella ulkomuodollaan. Sanoin, että se krotin maksa on jokin merimakkara-rugosa tms, eli meidänkin maksamme on se. Ja selkänahka on limasieni-ekskavaatti-karhukais-bläkki(viherlevä). Päähän mötköttämään mennyt ja siihen yhtynyt porifera-rötkylä oli anomalocariksen sulkien näköinen. Porifera = anomalocaris tai merimakkara putken muotoisena. Ja koostuu itsensä kopioista. Ai niin, taisin löytää hyvän ehdokkaan siihen, että mikä Pirunpesä on. Pohjalla makaa muhkea kiekko, erittäin paljon samanlainen, kuin Devonia-kauden Zaphrenthis-rugosalla makasi. Z on löydetty suppilon mallisena, aivan kanttarellin näköisenä, ja kiekko on suppilon pohjalla, siis pienempi kuin suppilon yläreunat. Pirunpesä on lieriön muotoinen, enemmän, tietääkseni, ja kiekko pohjalla on yhtä suuri kuin reikä taivaalle. Metrejä, eikö? Sitä olinkin tänään hahmottelemassa, että mikä on yksi kolmesta elämän nurkasta. Siellä pitäisi sijaita neliöitä rakentavia äärimmäisen vanhoja. Jotkin (BigHammerit, vähän sinne päin) rakensivat neliö-altaita Suomessa ja Itä-vallassa. Suomen allas = kuva poliisin musta-maijasta ja pellon keskelle on lahonnut suuri pohjoinen putkimato. Itävallan allas, kynnöspellon alla sen yhden ydin-kiihdyttimen lähellä (Gern:kö se oli).)
Minun piti tehdä sitä karttaa, mutta halusin etsiä japanilaisia happamaan säilöttyjä persikoita netistä, enkä muistanut niiden japanilaista nimeä, niin yritin etsiä. Evästeasetukset estivät sivun näkemisen, ja tiirasin pienestä luukusta sanalistaa. Siellä luki, että musta on japaniksi kuro. No siitäpä kurado-turado sitten iskeytymään sana-sormiin.
Musta on 9, kuro on siis 9. Kuro = kulo. Siinon fier fiör 9 vastapäätä 4:ssä. 4 = Lo, kun ku poistetaan. Valo = "LO:sta hyppy vinoon", eli 8. Vanha tuttu valo, valu6 val7 valo8. Näihin liittyy näki ja kuuli, näkee ja kuulee. Negi jälet, :: <-- 4 töpsyä maassa. Jossain on sokkeekii, kun 3 olis "SOK" (se ääs-kauppa), ja näkyy olevan 7 sokka. Siinä on nimittäin halt, pitää itsellään, ei anna. Siitä päästään 2 vuoreen, Kebnekaiseen ja Haltiin. 7 vastapäätä on Halti, numerossa 2. Siellä seisoo myös kaksoisvuori Kebnekaise. Mikä lie kaksipiippuinen juttu siinä. Toisen huippu on jäässä, tai jotain. Geb/giw nee/nej ... gibni on mies, jossain Afrikan keskellä. Numero 7. Hänen pitäisi tyytyä olemaan laakso ja järvi, sillä 7 nimi on myös [sjöö]. Siinä missä on Halti, 2, on myös Ruka. Sekin matchää siihen japanin mustaan, "kuro":oon, 9. Kulo 9, kuL 8, Luk/ruk 3, Ruka 2.
Löysin myös uuden sanan 6-ryhmään: ruukkaa/bruukka. Muita siinä: sanoina tai merkityksinä: muoto, muotoutuu muotti sapluuna valu, tapa tavat, taipuu muokkautuu koira. Raataa. Eläimeen suuntautuvia komentoja, niinkuin istu si sis siz sit, "paikka!", hus! pois!, uskii! ota kiinni! Vastapäätä 1:ssä on käsky tapa, utsi. Se on myös "vinosti läpi" (kuin keihäs, kun tapetaan sillä), läpi vinosti uzi niinkuin auringon valo näkyy aamulla vaikka aurinko ei näy, ja ovi uksi yksi itsi utsi.
Mutta tämä on paras nyt: Kun sain siitä kuro:sta 4:seen LO:oon (joka 4 on muuten myös ku kuu mun moon ja onko se suukin?), niin keksin tällaisen, että mitä ilomantsi tarkoittaisi. Ääh, nyt muistin, että se on 3:sta järvestä ylimmäisen nimi. No saa siitäkin jotakin: "sidoksissa luonnonlakeihin (vaakatasoon)" voisi olla i-Lo,9. 2:ssä on elämä eli elo, leeva ... (elleivät ole jopa nähneet että 3 järveä kuin 3 yorgia-allasta, tai että järvet ovat kuin elämä, koska tulevat toistensa sisältä). Man-t =5, mutta se ei ole suoraan vesi, 5. Miksi ei? Kierrätetään ihmisen/tiiviin kautta apinoihin/harvaan verkkoon/veteen, 5. Ehkä se viittaa samaan kuin 10 vene, vettä ei? Että allas joka joko on tiivis tai vuotaa kuin seula/verkko ? Järvi ei vuoda toiseen järveen niinkään kuin seula, vaan enemmän menee yli laidan. Valuu alemmas. Se jatkuu sanalla SI. Säännön mukaan si on 1 hyppy eteen, eli numeroon 6. Taipuu ja muokkautuu laitojen pakottaessa. Jos si tarkoittaa vahvistusta "itse", eikä hyppää 6:een, vaan pysyy numerossa 5, vesi itse ... menee itseensä, kerääntyy itseensä. Kerääntyy "yheen", niinkuin foinikialaiset sanoivat. Sama kuin 3,14:n pi tai si, on itse/itseensä. Ajattelin, että pi numerossa 3 tarkoittaa sellaista. Itseä. Koska olin löytävinäni sen saman vahvistuksen joistakin muistakin sanoista. Onkohan ve-si sellainen sana, että siinä lukee että "vesi-itse"? vee nee nimittäin tarkoittaa "vettä ei". Mutta jos/kun veneen nimi on myös fu-ne/vuu nee, "ei näy", niin se on outo. "LÄpinäkyvää ei tule veneeseen"? "Ei näy sitä joka venholla kaikkosi, ehkä enää koskaan - bai bai hai hai haikee" ?
Ai niin se minun idea ilomantsista, muistamatta "3:sta järvestä ylimmäinen", oli sellainen, että 9i-lo ei-kuuta ei-valoa säkkipimeää ei näe yhdeksikön silmä, 5 ei tiivis vuotaa kuin seula verkkohökkeli 6 asettua kaas huus kuus.
No ei tuo ollutkaan hyvä. Hmm... tek ja rakenta ovat myös 9. Rakenta vedet yhteen sapluuna/muotti/reuna .... Jos se olisi e-Lo man-t-si, silloin voisi olla "luonnonlakeja (=sidoksissa,taaretu) vedet tottelevat". Sehän olisi osuva. Vilosohvit, sinisillä silmillä ja tummalla nahkalla, olleet asialla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.