IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 28.07.2023 15:25

Katsoin muumio-dokumenttia taas hieman. Siellä mainittiin pappien nimet Tjanimit ja Ayput, ja käärmejumalan? nimi Niut Shaes. Ähelsin näiden kanssa, kunnes löysin sana-sormista parhaat käännökset:
Tjanimit , KESKIYÖ. Siten, että mit olisi (3) keski. Tjani :sta saa yön kääntämällä ensin tjan :n nait :ksi. Se muuttuu päiväksi T-lisäyksellä ja takaisin yöksi i-lisäyksellä, tai päinvastoin. Yö siis, oudolla pallottelulla.
Joskus mietin, että voivatko muumioissa olevat nimet olla kuolinsyitä. Se selittäisi senkin, miksi melkein kaikkien faaraoiden nimet ovat 7. Olisivat kuolleet sydämeen liittyvään asiaan. Veivasin "Keskiyötä" ensin "tunnistamattomaksi möykyksi" tai "kasvain sivussa", etsiessäni kuolinsyytä. :)
AYPUT epäilyttävästi muistuttaa ruumiin suun avaajaa INPU:a. Kyhäsin siitä tällaisen:
1 inpu ulos maata/savea/lokaa/mutaa/materiaa ... exit e-xi-t
6 input valu/tyhjän tilan täyttö e-xi = xi
2 ilmaa ulos henki Aipu ??
7 aiput ilmaa sisään = silmä HELME :lle bol VOL VAL akseli. Jos helmeen tekee reiän, niin siinä kohtaa ei ole sitä helmeä, vaan ilmaa. Tämä on vähän epäilyttävän epämääräinen ... (mikä se on se "silmää tekevä", muuten? Mistäs se sanonta tulee? Sehän istuu tähän kuin silmä päähän.)
Inpu:n "in" on numerossa 10 eli vastakohdassa, se voidaan johtaa ruotsin 9:stä NIIU kahdella iillä. Aypu:n ai on sitten numerossa 9. Mikä lie yön valvova silmä, se. Se on silmätön silmä. Ai:ta on kaivettu sanoista musta yö öj ej ei ai. Sekoittuvat 3:n "munaan", "egg":iin, ja 4:n "egoon" ja samassa ilmeisesti olevaan "minä":ään.
1 & 6 ovat siis (muun muassa) ruuan kulku elimistössä, ja 2 & 7 (muun muassa) sisään-ulos -hengitys, 7 on sydän. <-- Kosiva 7 on <3 ,love 2.

Niut Shaes -käärmejumala sitten, niin Ei pääse ulos, ei uloskäyntiä. Kuviot 9 ja 6. Viittaako tämä johonkin samaan kuin ne Suomen länsirannikolla olevat piirretyt kiekura-labyrintit, Jatulin Tarhat? Hmm... 7 akseli val :sta saadaan "valas", astumalla askel taaksepäin, kiekuraan 6. Valaat pyytävät ympyräverkolla, tosin se on spiraali vain sivusta päin, ei ylhäältä - eikun mitä höpäjän, sen on pakko olla pienenevä spiraali myös ylhäältä katsottuna, kiristyvä kuplaverkko. Val-u, 6, = pakotetaan massa laitojen sisään.
Jos käärme viittaisi mikrobeihin, 10:een sopii sekä mikrobi että käärme: siinä on kaira ja tiivis, uskon että siinä puhutaan myös ilmatiiviistä. 6 kiekura voi tarkoittaa myös suolta, syömistä ja ruokaa, koska siinä on si/xi/e-xi, sisään. Input 6 suoleen 6 apetta, niin kasvaa majoriksi 7. <-- Tuo lie syynä siihen, että faaraoiden nimet ovat jotain seitsikoita - tai eräs vaihtoehto on, että kaikille on annettu jo synnyttyään nimi "päällikkö". :D

Egyptin nimistä en tiedä voiko noista kehitelmistäni jokin joskus mennä oikein. Periaatteessa pitäisi edes joskus jonkin mennä oikein ... minulla ei ole höykäsen pöläystä tiedossa siitä kielestä, mutta iskeydyn mielelläni huvikseni sana-sormilla mihin tahansa kieleen vähäisin tiedoin. Vähemmälle jääneet nyt nämä.

__________________________________________________


Kuvanteko kesken. Se, elämä, poraa kotilolla kaunista chiton-kiekkoa. Tai katsoo chitonin sisään tai sen läpi. Kun katsoo sinne pohjalle, näkee Etelä-Amerikan viidakossa olevan 90-asteen suuren turkoosin juuren, josta kasvaa satoja metrejä pitkiä lehtiä. Se tulisi varmaankin lähelle kuvan reunaa jo.
Sulka kosketti dinosauruksia ja lintuja, ja antoi niille sulat.
Turasin selkärankais-sienet sekasotkuksi. Suuntasin salamanterin helmivene-nisäkkäitä kohti, koska takaruumis näytti isolta. En tiedä ovatko matelijat yhtään oikein vai onko isoja virheitä. Venytin nisäkästä deep-sea-wormin suuntaan, mutta se on aika hurja juttu, se niiden musta koiran pää. Mutta siili ei ole hurja juttu. Eihän? Nyt dino on erillään linnuista. Voi kauhia - pitääkö niiden olla yhdessä?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.