IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 07.08.2023 07:25

P.S. Kuvan otus. LITTEÄ, EPÄSYMMETRINEN oikosarvi-niveljalkainen...ehkä? Näin juuri Youtubessa leikkiautorata-mainoksen... ei kai otus ole jokin niinkuin sellaisen radan kaarre-pala? avaruuden rotifer. Kai se on kasveille sukua, kun ei oikein ole kaksikylkinen (vielä). Pää on yllättäen symmetrinen. Tosiaan näyttivät Kanadan minivuorten tekijät (samassa filmissä) vähän tuolta: litteä ja vääntynyt sivulle, kasvimainen, sormimaisia ulokkeita sisältä. Toivottavasti en hirveästi horise, kun muistikuvasta puhun. Kismittävä linkki/linkkejä sukeltaa menneisyyteen jonnekin ... ovatko ne sanikkaisia, niihin, Muistaakseni se on jotain, joka ei sovi enää nykyiseen karttaan. Vanhat asiat ovat loitonneet toisistaan kun uudenlaista kasvanut niiden väliin. Karttani ei ole tarpeeksi vanha, halusin vanhan kartan! Mutta en välttämättä niin vaikeaa tehtävää. Henki tässä lähtee ... salpa... argh!

___________________________________________

Tämä on tätä tyypillistä minua. En viitsinyt käsitellä kuvaa, kun näkeehän tuosta muutenkin. P.S. Kuvan tutkijat tekevät hienoa työtä, josta ihmiskunta saa olla ikuisesti kiitollinen. Ja aavistin kyllä, että "valtavat laudoidetut kasvihuoneet vaaka-päre-maton päällä" ovat sienijuuria. Erittäin tuhatjalkaismaisia. Ne menevät kuin suuret viljelmät, vieri vieressä. Uusi viivoitus samanlaisilla on aina tehty kohtisuoraan edellisen päälle. Väliin on pakostakin jäänyt tilaa, ja merenpohja noussut pintaa kohti. Kohtisuora-päällekkäis -viivoitusta on asteroidi Vestassa. Tuota on selvästi uudempaakin, ja Alpeilla näkyi olevan pientä jatkumoa, ei enää pitkää ja suoraa kasvihuonetta, vaan pieniä pesiä peräkkäin rakentavaa ja joustavasti aaltoilevaa pinnan mukaan, pesissä kuin selkärankaisia. Vaaka-pärepohja hento sientä kuin Dolomiiteilla kotkanpesällä sillä kasvilla. Pieni eläinmäinen pesä-jono joko tähtäsi meidänlaisten selkärankaisten valmistukseen, tai se oii väistämätöntä, tai se on risteytynyt selkärankaisten kanssa. Se pieni, jossain Alppi-luolien kupeessa oli ...





Kuvan alareunan viimeiset tekstit, liittyvät Kanadassa kivissä oleviin, parikymmen-? -senttisiin mini-vuoriin. Väitän, että ne rakennettiin siinä paikalla jossa ovat, mutta olisivat lähteneet liikkumaan, ellei heille olisi tullut maailmanloppu. Alpit on tuollaisten rakentamia, siten, että useampi sivusulka meni päällekkäin, ja siitä tuli "vuoren käärmeen" selkäpanssari. Valtavan suuren, kilometrejä taisi olla paksuuskin, eikä vain pituus. Niitä mytistyi ylös yhteen 6 tai enemmän, ruiskivat limaa, liimaa, lasia, vähän sinne ylös, että pysyivät ja vuori kiinni. Merituppimaista yhdyskuntaa. Suonimaista merenpohjaa. Tarvitaanko siihen liikkuva "mato", vai riittääkö että vaan on ja elää. Syvänmeren madoilla on sellaiset sulat. Minivuori, sisällä on varmaan sellainen suoni joita kulkenut ympärilläkin. Olisiko punalevää, vai sientä? Ympärillä olevat litteät puhaltajat, jotka puhalsivat sen katon, 2-5"sormella" puhalsivat, ja olivat itse vähän kuin ihmisen jalanjäljen muotoisia. Minun silmissä Kanadan "minivuoret" olivat noin kuin juuri kerroin.

Saman filmin ne nuotin muotoiset Kanadassa: Se linnun luurangon näköinen: neliön muotoinen siitä on jälleen jokin sammalen litteä valos, sammalen säkki, yorgia-säkkimäinen. Sen tietää siitä, kun sitä neliötä ympäröivät kaulukset. Olikohan kaulusten sisällä jokin muukin, niin että yhdessä olivat jokin kashmir-kuutonen tai jokin... lähellä olevat "nuotit", kaikilla on jokin iso lehti, tumma, kuoppa, jotain sellaista. "Linnun pääkallo" saattaa olla sama mutta alaspäin. Ehkä kuvassa on vielä muutakin, niinkuin ne hapsut ... olisivatko yhdyskunnan... ihan kuin virran suuntaamia. "Juuri-avainten" alla upoksissa näkyy hyvin monisyistä "kaapelia" iso jokin.

P.S. Ihmeellinen hyönteis-hämis-seepia. Onko se koiras, vai miksi se on siinä? Niveljalkais-(seepia)-laakamato-karhukais-(niveljalkais-) punalevä-kasvi-sieni.
Iso naaras on litanian loppuosa, pieni koiras on alkuosa.
Saivat valmiiksi suuren alun, jonka pieni jatko on kivien sisällä, Valtavien sarojen teko päällekkäin on loppunut tuohon. Kopra-tyyppi on kasan päällimmäisenä viimeisten suurten kehittyneimpänä. Kyllä se on asettunut siihen, tehtäväänsä - ei se siinä vahingossa ole.


Ainakin YRITÄN ymmärtää ja selittää.

Ei tuo sininen taidakaan olla ihminen. Heh.

Miten voi olla aivan kohtisuoraan aina seuraava kerros vuoria / sienijuuria? Sara... sara... sarkaa... saroja ... sarkoja :) On ollut valtava 90 asteen juuri ? Sitten se on vielä niin ovela, että laittaa ensin yhden kerroksen sarkoja yhdeltä reunalta, ja sitten toiselta sivulta päälle toisen kerroksen vuorijonoja kohtisuoraan edelliseen kerrokseen. Tönkkö juuri menisi vuoren sisällä, kun on kuin rautaa ollut. Eikö olekin tehnyt sellaista? Uudemmat on sitten kuin lautaa.Eivätkö muuten olekin? Ihan just kuin lautaa. Laudasta tehty pitkä junamainen kasvihuone, pyöreä katto siis, "päre"-pedillä. Katon reunan alta näkyy alla jotain pieniä, väkisinkin tulee mieleen että jalkoja. Katon reuna ei siis yletä niin alas että siihen "päre-petiin". Näyttää ihan ihmisen rakentamalta, mutta ei ole. Suuria, vähintään talon korkuisia tai korkeampia, satoja metrejä pitkiä kai. Samaisessa dokumentissa näkyy. Uudempia, ei karvamöykyksi lahonneita. Ällistyttäviä.
_________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.