IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 17.01.2024 11:27

Tuossa kuvassa alla, tuo käärme, iso sininen, oikealla ylhäällä. Vuoret ovat niin suuria, että tuota saattaisi kuulua katsoa paljon kauempaa. Se on vain pieni yksityiskohta Himalajan vuorilta. Ainakin Alpeilla vuoren "käärmeet" ovat niitä valtavan vuoren reunoilta keskelle yhteen menneitä ulokkeita, jotka ruiskuttivat jotain porukalla sinne ylös, ehkä jotain limamaista lasia - liimautui umpeen paketti. En tiedä onko tuo käärme samanlainen. Huomaan, että selkä saattaa koostua peräkkäin olevista rapumaisista hyönteisistä, ikäänkuin. Sellaisista, joilla häntä osoittaa 45 asteen kulmassa taakse ylös suorana. Takimmainen saattaa aina pidellä siitä kiinni. Ainakin näyttää siltä. "Päre"-pohja /vaakalautaa kuin junanraiteiden alla. Hämmentävä ilmestys. Kun näin kartan kohdan 1. kerran, pötkylä näytti kalalta. Pärepohja... jonka päällä eläinjatkumo... sellainen taitaa olla Alpeilla, pieni, kaikki peräkkäin olevat eläimet aivan erilaisia, selkärankaisen näköisiä. I am learning... mitä hittoa eläinjatkumo tekee vuoren käärmeenä... pätkät lähestyivät joka puolelta vuoren paikkaa, ja nousivat toisiaan vasten pystyyn. Ottaen huomioon pienet suoni-fossiilit, niin voisi ajatella, että jokin suuri pitkä peitettiin sinne pakettiin. Eihän vuorten pitänyt näin syntyä... senhän piti olla jotain merituppi-yhdyskuntaa. Ehkä ne haluavat hautoa 100km pitkän rotiferin, mutta kerrankin koko höskä lähti kävelemään, se rapumainen syvänmeren mato, jolla on shakkikuninkaan näköinen kennojenvalmistus-nenä. Tuskin se kävelemään lähtökään oli vahinko. Jos miljardeja vuosia etenee vain eteensä kasvattaen, niin johan siinä alkaa hautua jossain lonkeroiden sopukoissa hinku liikkua oikeasti.Ehkä tätä täytyy vielä miettiä... että mitä ihmettä oikein tapahtui. NYT keksin: Ehkä se on ollut niiden rakentajien mielestä kiekko, jos tekivät vuoren? Painovoima sotkenut pahan kerran niiden toimintaa? :D Mahtava idea, PAITSI että galaksejahan ei pitänyt ollakaan olemassa, itsehän minä niin sanoin. :D Hetkinen hetkinen... eivät ne tahtoneet tehdä kiekkoa, vaan ne yrittävät tehdä sen suun, joka valmistaa sisällään auringon! Madon tm pätkät valmistivat itseään monimutkaisemman ja itseään suuremman. Ei. Madonpätkät valmistavat vuoren, jonka sisällä hautuu rotifer. Rotifer on sammal-kiekon tekijä, ja lopulta muittenkin kiekkojen.
Kaikkea en muista yhtäaikaa, ja siksi sekoilen. On tuo vaikeaa ilman muistamattomuuttakin.



(Oikeasti käärmeen sisältä törröttää selästä vieri vieressä, pitkin selkää, 100-metrisiä neliö-laatioita, joista jokaisen päällä on ylimmäisenä 100-metrinen neliön muotoinen nyrkkeilykehä.)
Tämän saman kuvan esittelin jo vuosia sitten. Tuli nyt sattumalta vastaan. "Käärmeen" ja sen sisärakenteiden on pakko liittyä sienieläimiin ja merituppiyhdyskuntiin, sillä tietääkseni Himalajakin on pääasiassa niitä. Olisiko limasientäkin noiden 2 lisäksi. (Saattoivat synnyttää valtavia hyönteisten, matojen, bakteerien, sienten ja kasvien välimuotoja... se menee niin alkuun, että sisältyvätkö ne jotenkin ihan itse aineeseen jopa, vai taivaaltako niitä tippuu? Kiekkoja kyllä todistetusti tippuu taivaalta, että ... voi ei, pitääkö tämä kaikki ratkaista... tiedonmuruset odottavat kokoamista, ja niihin on pakko iskeytyä. On asioita, joista ei pääse eroon ja joita näkyy avaruus olevan täynnä: ne ykköset, bakteerit, levät, rotiferit, sammalet, sienet, laakamadot, (kasvit). Hyvin lähelle myös hyönteismäiset. Sitten voi pällistellä, että ONKO muualla elämää?! )

___________________________________________


Kuin satua. Eikö olekin hyvä, tällä kertaa ?! Kesken on.
Olen julkaissut valokuvan jotakuinkin kaikista tässä kartassa. Myös vuoren pistäjästä, ja molemmista ampujista. Kaikista 3 vinokaulus-takkisesta simpukasta, joita on alareunassa oikealla rykelmä. Niiden lähellä olevasta jättirotiferista, ja kaiken kokoisista rotifereista. En tiedä mistä olennosta EN olisi julkaissut kuvaa viimeisten 13 vuoden aikana. Jokaisen ominaisuudet on käsitelty. Tuo "PAN" on se uusin. Pikku-viukula, ihana nassukka. Pangean helmivene. Molemmat päät ovat söpöjä. :) Ainakin jos se suojeltu pää on sellainen kuin luulen: T-pää. Alkeellisilla usein se ihmispää ei ole söpö.
On ollut kauan sitten sellaisia, joita ei ole enää. Valtavia suonia, jotka latoivat vuoristoja kuin kultaharkkojen pinoajat, ja puhalsivat pallolle jättiruudukoita (joista saattoi kääntyä pystyyn koko ruutu tai kiekko... kilometrien pituisia simpukka-altaita, ja 100km pitkiä rotifereita. Simpukka-altaat ovat siellä, kivisinä ja tyhjinä, Etelä-Amerikassa. Ruudukonpuhaltajien shakkikuningas-nenä on ainakin kahdenlaisilla olennoilla jäljellä. Jne jne. Niskaanpureutujien jälkeläiset elää, karhukaisina, laakamatoina, merietanoina, kaloina ja muina selkärankaisina.



Käytin kaiken tiedon minkä olen kaivanut rantakivistä ja rantakivien vierestä, luonto-ohjelmista, kuusta, meren pohjalta, mäen rinteestä, googlen kartoista, ... tämä on sama kuin viimeksi, mutta paranneltu ja tarkennettu. Mammal-linja johtaa yhä keskellä alas oikealle nautiluksesta ... muutaman selkärankaisen läpi äidilliseen nilviäiseen.

Ylhäällä on 2 niskaan pureutuvaa. Toinen on siellä, missä ovat karhukainen, merietana, ja lukee "sack". Sack muodostui, kun ne tarttuivat toistensa niskaan ja kaikki sulautuivat yhdeksi. Siinä lukee myös "BL". Ne olivat (kai mustia) suunnilleen samoja pureutujia ja sulautujia, sellaisen voi yhä nähdä krotin poikasen selässä ja kai mahassakin. Laakamato(kin) se kai oli, sienimäinenkin kai. Mielestäni kalojen maksakin on jokin eläin, ja niin on silloin meidänkin. (En tiedä, voiko hyönteinen olla vuoren pistäjän lisäksi myös viherlevän lähellä oikealla, enkä tiedä, onko se vuoren pistäjä jokin muu eikä hyönteinen.

Kaikki vanha ja suuri on reunoilla. Maapallon ulkopuolinen.

___________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.