IRC-Galleria

california^

california^

* forever yours *

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.12.2006 21:48

Hautajaiset meni ja senjälkeen mentii suoraa yhen meijän perheystävän 50vuotis synttäreille!
Siel oli yks ihan mielettömän hyvännäkönen ja seksikäs mies tai no pojaks sitä kai viel pitäs kutsuu..! (about mun ikänen ehkä vuoden tai korkeintaan kaks vanhempi ku mä!) Ai että se oli seksikäs! Siis kaikki oli ihan kohallaan!

Ulkonäkö oli just napakymppi, semmoset ihanat bling korvikset, tumma (yleensä blondit kolahtaa muhun paremmin!) semmoi vähä "pitkähtävä" tukka, puku päällä, musta kauluspaita ja tyylikäs hopeinen kraka siihen, kroppa oli tosi hyvä ja urheilullinen vaik ehkä pikkusen liian laiha, osas laulaa (siel oli karaoke laitteet!), pilkettä silmäkulmassa ja viel rikaski! :D haha Huumorintajuakin löyty! :) Sit viel kaikenlisäks se osaa kokata! Oli vissii tehny ne ruoat sinne juhliin! NAM! <3

Voi että siis miten joku voiki olla vaa niin täydellisen näköinen ja oloinen!?? :P

Ja sit mun piti tietenki näyttää ihan kamalalta! Mä idiootti en ollu ottanu meikkejä mukaan korjatakseni vähä ulkonäköö ku olin koko päivän tietty itkeny hautajaisissa ni naama oli kivasti turvoksissa ja muutenki oli tosi epämukava olo! :D JUST MY LUCK!

Mun on ihan pakko tavata se uudelleen! Ai että se kyllä oli niin mies mun makuuni ku joku vaan voi olla!!!! Jos en olis istunu jo valmiiks ku se tuli esittäytymään ni takuu varmasti olis jalat lähteny alta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.