IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

Miehenviettelyvinkit!Lauantai 21.02.2009 15:51

1. Katso miestä Ensimmäisen katseen on kestettävä ainakin 7 sekuntia. Miehillä on putkinäkö, he näkevät vain naiset, jotka katsovat heitä.

2. Hymyile hänelle Hymy kertoo miehelle, että olet iloinen, ja hän ajattelee automaattisesti, että juuri hän teki sinusta sellaisen. Iloiset naiset saavat miehen, vakavat naiset menevät luostariin.

3. Lähesty miestä Käytä mikä tahansa tekosyy tullaksesi hänen lähistölleen.

4. Puhu hänelle Sano jotain, mitä tahansa, mutta lähinnä jotain kepeää. Hän muistaa myöhemmin vain sinun kauniin äänesi, eikä pohdi repliikkisi syvempää sisältöä.

5. Kosketa häntä Puhuessasi voit tarttua häntä käsivarresta tai sipaista hänen kättään vaivihkaa. Tämä on erityisen tärkeää, sillä se kertoo sinun olevan valmis läheisyyteen.

6. Ole salaperäinen Älä kerro heti kaikkea - äläkä varsinkaan ala vuodattaa hänelle, kuinka rasittava pomosi on.

7. Ota käyttöön kuningatarasenne Herätä miehen metsästäjävaistot, ole itsenäinen, kiireinen ja odota, että hän itse etsii sinut käsiinsä. Tapaile miestä silloin tällöin, mutta älä mene hänen kanssaan sänkyyn. Tapailuajan täytyy kestää 3-6 kuukautta, ja ainakin kuusi tapaamista ennen seksiä.

8. Ratkaiseva päätös Päätä, haluatko hänet aviomieheksesi. Jos haluat, ota käyttöön pikkutyttöasenne - ja seksi. Muista myös, ettet esittele kaikkia sänkytaitojasi ensimmäisenä yönä, sillä olethan tyttö!

9. Katoaminen Ensimmäisen yhteisen yön jälkeen katoa muutamaksi päiväksi hänen ulottumattomiinsa. Miehelle jää aikaa ymmärtää, mitä hän sai ja mitä hän on vaarassa ehkä menettää.

10. Mies kosii Ole vuorotellen rakastaja, kuningatar ja pikkutyttö - mutta ei missään nimessä emäntä ennen kuin vasta pitkään häiden jälkeen. Mies kosii sinua muutamassa kuukaudessa. Jos ei kosi, sano hyvästit ja luo jälleen kiinnostunut katse ympärillesi.


Koko uutisen voit lukea os. http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/suhteet.asp?id=1648302

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.