IRC-Galleria

eilen pääsin töistä kolmisen tuntia aikasemmin mitä yleensä. Niinpä vaihdoin vaatteet, kävin suihkussa ja netitin hetken. Sitten lähdin kävelemään kohti Trolley asemaa. Kävin Washington Mutualin ATM.lla nostamassa muutaman sataa dollaria. Siinä matkalla Trolley asemalle näin kodittoman miehen kerjäämässä. Ne dollarisataset polttelivat taskuani katsoessani tuota mies-poloa. Niinpä menin miehen tykö ja annoin miehelle kympin miehen smalltalkatessani äskettäin syntyneen amerikkalaisen minäni kanssa. Mies vielä kiitti ja toivotti Jumalan siunausta. Sitten luikin uusine Kors'n kenkineni Targetin ohi asemalle. Näin pian miten Trolley saapui asemalle odottamaan. Lisäsin hieman vauhtia ja olinkin pian Trolleyn vieressä. "Ai niin, lippu!" Niinpä menin ostamaan lippua automaatilta. Mutta silloin huomasin, että ns. /teennäinen hyvyyteni oli tehnyt minulle ison pilan: minulla ei enää ollut pikkurahaa automaattiin. Suurin vaihtoraha mitä automaatti suostuu syöksemään takaisin on $5..Ja lippu maksoi $5 ja pienin seteli mikä minulla oli, oli $20.. Niinpä Trolley lähti ilman minua. Kävin sitten eläinkaupassa ja Jamba Juicella, sillä tiesin, että minulla olisi 15min aikaa seuraavaan Trolley'yn. No saatuani rikottua kaksikymppisen, menin ostamaan lipun. Ja Trolley odotti vieressä. Mutta kun olin lippu kädessäni painanut oven nappia, se ei avautunutkaan vaan Trolley lähti puksuttamaan ilman minua. Jeejee. Niinpä päätin seistä 15min paikallani ja odottaa seuraavaa. Seuraavaan sitten pääsinkin ongelmitta kyytiin. Kävin Mission Valley'ssä( oikeastaan vain SAKS'lla..) ja ostinkin Missonin kaulahuivin ja Badgley Mischka hatun. Sitten menin odottamaan Trolleytä jolla pääsisin kotiin. Siinä odotellessani hellyin ostamaan eräältä pikkupojalta purkkaa, jota tämä myi koulunsa hyväksi. Niin se ainakin sanoi. Ihan sama se minulle oikeastaan oli, halusinkin oikeastaan purkkaa. Kotiin kävelyni sujui oikeastaan todella hyvin. Mitä nyt vaan oli sairaan kylmä ja pelkäsinkin, että tulen sairaaksi sopivasti lentomatkalleni. Kipeenä lentokoneessa on yksi maailman typerimmistä ideoista.

Seuraavana päivänä, eli tänään heräsin joskus vähän ennen yhdeksää. Kävin suihkussa, konetin ja pukeuduin. Sitten menin aamupalalle. Siivoilin myös huonettani ja vaihdoin lakanat. Noin 1.30 Dan lähti töihin ja vei minut Targetin luo. Kävin sitten Barnes & Noblessa, Targetissa ja TJ Maxissa. Jälkimmäisestä ostinkin järkevänä ihmisenä sinisen hienon Tommy Hilfigerin matkalaukun. Miksi tämä oli järkevää: tarvitsin sellaisen. Miksi tämä ei ollut järkevää: minun oli tarkoitus käydä vielä monessa kaupassa ja kävellä kotiin JA koska luvassa oli sadetta. No ei haitannut menoa, vaan raahasin sitten tätä uutukaistani ylpeäni mukanani. Kun olin käynyt vielä Walmartissa ja Henry's:ssä alkoi sataa. Ja alkoi sataa ihan kunnolla. Niin sainkin yhden syyn lisää miksi tuon laukun osto ei ollut tänään järkevää: se on kankainen laukku. Niinpä pysähdyin erään kaupan eteen, tosin vasta kun laukku oli jo kastunut. Ja tein sille sadetakin Targetin ja TJ Maxin muovipusseista. Kun sain "takin" valmiiksi ja käännyin kohtaamaan sateen uudella ylpeyllä ja rohkeudella, oli sade jo loppunut. Jätin takin kuitenkin laukun päälle. Tässä samassa sateessa uudet asusteeni: Missonin kaulahuivi ja BM hattukin saivat oman osansa näistä harvoista etelä-Kalifornian sateista. Kädet alkoivat sattua ja krampata kantaessani laukkua (jonka sisälle olin tunkenut kaikki ostokseni).. Niinpä sisäinen luolanaiseni voitti ja heitin laukun selkääni ja lähdin tömistelemään kotia kohti. Onneksi käytin takkia jota en usein käytä.. Ehkä kukaan ei siis tunnista minua ensi kerralla kun menen ihmisten ilmoille.

Huomiseen meetingiin pitää viedä yksi dish.. mielellään omasta maasta. No ostin kaksi pakettia Panda-lakuja. WIN-LOSE -tilanne, minä voitan. Sillä kukaan muu ei kuitenkaan tykkää niistä<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.