IRC-Galleria

µµµµµµµµµµPerjantai 19.12.2008 06:29

Eilen oli jonkin sorttinen myrsky tääl.. Las Vegasiski sato lunta. Saa nähd kosk hitto tän tulee :( ei kiitti. Siks mä suomee tuun et saan vuoden lumi annokseni. No ei vaa. Joulun ja Napin (ja possujen ja kissojen ja pupujen) takii. Ja et saan lahjoo ihmisii tavaroil.
No tosiaa oli myrsky. Mut mitä tekee Jonna? Lähtee tietenkin ulos. Oli mulla kuitenkin sateenvarjo, eikä Walmart kauheen kaukana oo.. :P Sato ja tuuli aika paljon.. ja oli hauskaa kävellä ku tuuli antoi lisävauhtii.. mutasel tiel se tosin kohotti vaan adrealiinitasoo..mut hauskaa seki. Näin jälkeen päin.
En muuten tienny enne et täällä on opossumeita.. tai niitä possumeita. Eilen siin myrkyssä kävellessäni näin yhden. Koskinkin siihen. Eka luulin et se oli koira. Sit ajattelin, et eii.. kyl se on apina. Mut sit tuli mielee et vois se olla possuki. Mut sen häntä oli niin pitkä ettei se possu voinu olla. Possumi se kuitenki oli. Oli, koska aamulla ku kävelin kauppaan ni se oli hävinny. Kojootti varmaa syöny. Nii tosiaa se oli siis jääny auton alle ja tökin sen (läheiseltä työmaalta pöllimälläni kepillä) tien reunaan.
Sit tänää löysin sinisen rollipollin..en tosiaan tie mikä se on oikeesti mut ötökkä kuiteski. Semmone vyötiäis-ötökkä, eli muuttuu palloks jos sitä kiusaa.
Mul on kylmä.
Syön Junior Mintsei.
Ja niijuu.. koittiessani etsii possumille sujuvaa suomenkielist nimee törmäsin sivustoon nimeltä walkinginla.com.. aika oksettavaa.
NIIJUU JA..
aion printata nämä tekstit ja sivut joilta ne on kopioitu jollekkin jättipaperille..
"Myöhemmin mainittujen määrien lisäksi matkustaja saa tuoda jokaisessa matkustusluokassa koneeseen pienen käsilaukun, pienen kameran tai kiikarin, lastenruokaa, matkalukemista, päällystakin sekä tarvittaessa kävelykepin, kyynärsauvat tai vastaavat kävelyä helpottavat apuvälineet."
"Baby formula/milk, including breast milk and baby food in containers. You do not have to be traveling with a baby or small child for these items to be allowed."
Sit länttään ne sen idiootti naisen naaman kuka on tarkistanu mun käsimatkatavarat viimiset 3 kertaa ku oon Helsinki-Vantaalta lähteny. Terkkuja vaan. ELI SAAN SAAKELI TUODA HEDELMÄHYVÄ-PURNUKKANI MATKUSTAMOON JOS NIIN HALUAN! Ni!>:(
Pitänee viel pyytää kirjallinen lupa Finnairilta ja Lufthansalta ja United Airlinesilta ja viel Cathay Pacificiltilta niin varmaa pääsee purnukkaniki matkalle.
"Syötkö tän nyt vai heitetäänkö pois?" koskee ens kerralla sen ärsyyntynyttä naamaa ja ylpeyttä. Ei mun purnukkaani<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.