IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Cumming bloodTiistai 08.01.2008 21:07

Hoh, entteri-sormeni vetää vertoja nopeudessa peenikselleni.

Eli eihän tämä nyt vain otsikon mittainen voisi olla. Se todistaisi maailmassa olevan virheen, sen saman josta monet usein jutustelevat mutteivat koskaan samaan aikaan. Jos kaikki ajattelisivat virhettä samaan aikaan, se tunnistettaisiin ja ajojahti alkaisi. Saisimme kuvaa poliisi-tv:n välityksellä kuinka partioautot poristelevat vanhan kuplan kyydissä kiitävän virheen perässä kuin OJ:n aikoihin. Oval office-jobin näes, muistatte varmaan Monican?

OOJ, sama se. Yks O vähemmän ei tarkoita kuin yhtä vajaata aakkossarjaa, ja se on vähän kaikkeudessa jossa jokaisessa on lukuja jotka toki kääntyvät hienosti kirjaimiksi.

5 minuutin päästä sytytän uunin tuleen. Lämmitän sitä luolamiestyyliin, alasti ja nuijimalla. Käytän Wiskiä lannevaatteena, toivottavasti ei kovasti kynsi jottei tule pipiä.

Haistanko tuhkan ilmassa? No kieltämättä en. Miksi kieltäisin jos en? Kieltäisin jotta joo koska savu on harvinainen tuoksu. Yleensä silloin palaa jotain mutta nykyään se on kovin harvinaista, sääli kauniita liekkejä jotka sukupuuttoon pikkuhiljaa kupsahtelevat laittoman noitavainon vuoksi.

Jalkapohjat nastoilla hilpaisen sen uunin kimppuun jotta saan kissapaistia horneteilla höystettynä alakerrasta halvalla saamallani sissijuustolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.