IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.
Brain Damage.

Aivovaurio syntyy monella tapaa. Kynän työntäminen syvälle korvaan on yksi kivulias tapa(paitsi jos käyttää liukkaria), toinen on päänsä seinään takominen. Ei pehmustettuun seinään, mutta jos olet tilanteessa jossa seinäsi ovat pehmeät, olet jo vaurioitunut.

Esipuhe siinä. Hienoa, koska sen keksiminen on aina kovin vaikeata. Vaikeaa. Same difference, jos ymmärtää muutenkin niin sanojen kielellinen asu ei ole niin merkittävässä osassa. Esim, onko sanalla tammi hame vaiko kenties housut, samapa tuo koska ymmärrätte että tarkoitan toki viagra-yliannostuksesta kärsivää peenistä. Tammenterhot.. No, keksikääpä miten ne liittyisivät tuohon, meikäläiselle iski ainakin näytölle siitepölyt.

Kertoisin mukavia tarinoita tosielämästä nyt, mutta ei mulla ole sellaisia kerrottavana. Kerron siis tositarinoita leikkielämästä, jossa viihdyn aina kun apinat lakkaavat hihittämästä. Tosin eivät ne ikinä lakkaa, joten iltasatu vähän kusi reisille kuten humalainen pusikossa kun unohti kepilliselle mennessään ottaa alkoholisoituneen veijarinsa ulos housuista.

Ilkeä tunne kun lämmin pissi valuu pitkin jalkaa :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.