IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Crazy insane or insane crazy?Torstai 06.03.2008 16:33

Mitäs luulette, kiusasin mirriä äskettäin hetkisen imurilla. Kaveri tykkäs kovasti imutehostani ;D Mutta sitä saa mitä tilaa, ellei posti hukkaa pakettiasi.

Neljäs vapaapäivä niinsanotusti, ja toinen bisulini muuntautui krapulasta lievästi nousujohteiseksi. Ei pöksyissäni, se kaveri ei ole asentoon noussut sen jälkeen kun näin Paavo Lipposen kalassa. Kaveri sai särjen ;/ Itken vieläkin unissani tapausta, välillä heräten kylmään, kosteaan hikeeni joka ympärilläni velloo kuin samettinen mustuus avaruuden sykkivässä autioudessa piipittäen.

Can't you feel the poison rising? In my case, it's pee. Nousee kuin sukka salkoon Runebergin päivänä. Tämä oli eroottinen vihjaus fäppäysessioihini ;D

Ympäri mennään peenikseeni tullaan. Funny, can't remember if I've used that one before or not. Not. Not not not not. Sanokaa suomeksi monta kertaa peräkkäin ja olette kuin k-vikainen kana. Not not.

Ultimaattinen GH-kokoelmani vain kasvaa, enää puuttuu kolmoinen. Mainitsin asiasta koska elämäni pyörii pyhän kolminaisuuden ympärillä, GH:n, boozen ja kyllä arvasitte oikein, Emmerdalen.

Tuon oivan aasinsillan kautta voinkin hypähtää sillalta alas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.