IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Fookat abaut TreePerjantai 25.07.2008 19:17

No skis, ei mullakaan oo ollu enää ikuisuuksiin, viimesimmät oli lainas faijalta ja jäi yläasteen varastoon. Vuodatan touhutippamaisen kyynelen sille. Fap.

Anyways, kouluun! Lukiosta on aikaa jo... hmm, hetkinen, haen laskimen. "??# kevät kun pääsin pois, enhän mä osaa enää olla siellä! Tunnit niin pitkiä että hajoan kun en voi joka hetki kirmata alasti kissan perässä. Kissan joka viilsi käteni taas rikki, pikku paskiainen. No ei ollut mun vika jos vähä retuutin lattialla sitä vain. Sen pitäis tajuta jo että se on vain leikkiä ;//

Kuitenkin, onko pulpetteja enää olemassa? Vai jonkin sortin hyytelömassa jossa lillumme, yhdistäen tajuntamme pelästyäksemme kaikki kuvitelmiani? Onko olemassa jo letku joka tökätään päähän ja sitä kautta teksti valuu mieliemme syövereihin, poistaen lystikkään ajatukset akateemisella paskalla jolla ei tosielämässä tee mitään. Ai miten niin ei tee? No vittu insinöörihän musta tulee, ne mitteen osaa. Tosin sehän sopii mulle, sanon että mä oon sellanen ni multa odoteta mitään.

Huomenna ruokkimaan kaks mirriä ;D Ajattelin että kun saan viinaa palkaksi siitä hommasta(ilmaseksikin olisin käynyt mutta kelpaa tämäkin), lipitän sen siellä broidin kämpillä, oksentelen seinille, juoksen alasti käytävälle paskalle ja sitten lähden kotiin. Broidin kysellessä että jotta mitä vittua on tapahtunut, sanon että villejä kissoja sulla.

Assman. Osuva biisi tähän loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.