IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Elämä on, edelleen..Tiistai 08.09.2009 14:57

Haamu kävi klinikalla, ei ollu kivoja löydöksiä mutta eivät estä käyttöä, päin vastoin. Sain sen viimein kenkäänkin, ja pellot on puitu, joten jos se treeni NYT sitten viimein alkais oikeen oikeasti...

Munkki on takasi radoilla. Ajettu startit Kaustisella ja Kannuksessa, ja ennätys parani, on nyt 20,0! Molemmilla kerroilla tarttu vetohuppujen naru sekkiin, ja Kannuksessa tuo johti jopa laukkaan. Myös harjotusraveissa käytiin, Kannuksen pokaaliraveista haettiin voitto ajalla 22,3x ja kannettiin kotiin pytty ja loimi =) Myös siellä otettiin laukka, mutta syytä en tiedä. Taas sitä samaa vanhaa pelleilyä ehkä? Seuraavaksi startti 13.9 Halsualla.

Mulle tuli uuski heppa, Vallu. Hoidin sitä kakarana, haaveilin sen varsoista ja suunnittelin millä orilla milloinki astuttaisin. Se nakko mua selästä harva se ratsastus, mutta se oli ah, niin ihana! Kaikkihan varmasti tietää etten mä tammoista niin välitä, mut tää on aina ollu niitä harvoja rakkaita.. Yks päivä omistaja sitten sano että onko koppi mukana, vie tamma mennessäs.. Ei ollu sillon, enkä ukkoa edes uskonu, se ku on tähän asti laittanu joka ainoan hevosen suoraan teuraaksi eikä myyny.. Saati antanu. Pariin kertaan kyselin vielä että ootko nyt tosissas ja hain sitte tamman kotiin! :D

Mulla on ollu 3 kuukautta flunssa. Se ei sit ollukkaan flunssa, eikä astma, vaan kasvain kurkussa. Että elämä on, tosissaan.. Kuukaus lääkekuurilla, sit kahen kkn päästä kontrolli, et onko mitn tapahtunu. Jos ei mitään muutosta tuu ens viikkoon mennes niin pitää heti takas lääkäriin.. En jaksa enää ees ressata moista, on mulla muitaki murheita... Kuten se, että rahaa on tasan 0€, ku uudessa työpaikas olin vasta alottanu, nii en sit mitään sairaspvrahoja tms saa.. Wuhuu.

Muutan takas Kaustiselle. Kiva pikku kämppä, välttänee toistaiseksi. Muutto menossa, tavaroita pitkin ja poikin ;)

Autot myynnissä, toivottavasti eka menis Vento, niin vois hyvillä mielin myydä sitten Hiacenki.. Ostajia, anyone?!

Jos joku mahtava paikka tulee myyntiin, siis talo (ja talli tai talliksi muunnettavissa oleva rakennus tai maata sellainen rakentaa..) niin ilmoitelkaa. Ostan pois jos on mieluinen ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.