IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Saikku jatkuu..Torstai 26.07.2007 11:20

Kuukausi takana ja ties kuinka kauan vielä pitäis oikeasti sitä jatkaa. Lähen Espanjaan sunnuntaina/maanantaina, joten jatkoa en hae, mutta kuitenkin. Aikoihin ei oo mitään asiaa auton rattiin, hevosen selkään tai mihinkään.. Kurjaa, mutta ehkä se siitä..

Driada vetäytyy jälleen kuoreensa..Maanantai 16.07.2007 01:18

Ja palaa kuun vaihtuessa toisenlaiseen elämäänsä merien taakse pariksi kuukaudeksi. Josko toipuminenkin nopeutuisi, kun tapaturmakin sattui ihan toisessa elämässä. Kipu, vahvat kipulääkkeet ja niiden tuoma paha olo eivät kuulu toisenlaiseen elämään, eiväthän?!

Driada jättää taakseen hetkeksi niin rakkaat avokkinsa, hevosensa ja koiransa, kuin myös ihmis- että eläinystävänsä.. Mutta vain hetkeksi. Palaan vielä.

Haamu lähti, ikävä jäi..Maanantai 09.07.2007 16:38

Niinpä..

Pitäis vaan ajatella, ettei se mennyt kauas, enkä ole sitä myynyt.. Hyvää huolta siitä varmasti pidetään ja parempi ratsastaja sitä nyt ratsastaa kuin minä.. Mutta silti, ikävä on ja pysyy.

Haamu lähtee...Sunnuntai 08.07.2007 23:11

Niinpä niin. Tekevälle sattuu. Putosin hevosen (ei Haamun) selästä vauhdilla 28.6 ja huonostihan siinä kävi. Sairaalassa piti hetki oleskella, sairaslomalla olen nyt, toistaiseksi, ja ratsastuskieltoa vähintään kuukausi, mieluummin pari.

Haamu on mennyt niin paljon eteenpäin kaikin puolin, kerännyt vähän lisää massaa jne, että en halunnut sitä seisottaa noin kauan. Kotona sille ei löydý sopivaa ratsastajaa, joten annan sen vuokralle tutulleni Kokkolaan. Haamu lähtee huomenna, ja mulla on jo nyt ikävä..

Kisoissa taas!Lauantai 16.06.2007 23:34

Jes! Munkilla kaksoisvoitto _tähtimys_:n ja Tähtin kanssa Nivalan seuraestekisoista ristikkoluokasta ja vähän huonompi sijotus 60cm luokasta. Mutta ei kyllä harmita, hypättiin elämämme ensimmäinen sarjaeste, puhtaasti meni! Poju oli mahtawa! Mihinkäs seuraavaks?!

Päivitellääs xDMaanantai 11.06.2007 13:01

Jepujee.. Vähän taas jääny tämä kirjottelu xD

Hevoset muutti Köyhäjoelle kesälaitumelle. Ökkimönkiäiset on aiheuttanu vähän ongelmia, mutta nyt löyty kai tökötit pelastamaan tilannetta..

Muhosella oon käyny Haamulla parilla estetunnilla, 70cm on päästy kunnialla ylitte. Tosin tästä tunnista johtuen päätin hankkia turvaliivin... xD

Kisoissa käytiin Ylivieskassa, molemmat meni nätisti, mutta Haamu taas jämähti radalla. Munkki oli superhieno, ei pelänny eikä kytänny mitään, vaikka ei oo ollu ku Muhosen maneesissa aikasemmin ja kuolaimenkin sai uuden suuhunsa, kun älysin vasta edellisenä päivänä että joo, eihän sillä olympialla saa tosiaan kisata koulua.. Kävin Munkilla vielä radallakin päästelemässä, kun oli niin ihmeissään että "oliks tää nyt tässä"?!

Eilen oltiin Oulaisissa harjoituskoulu- ja seuraestekisoissa. Munkilla oli raviohjelmassa järkyttävä kiire, Haamu oli lämmittelyssä superterävänä, mutta jämähti silti heti tervehdyksen jälkeen radalla. Pientä edistystä silti, koska VASTA(!) tervehdyksen jälkeen xD Munkille 58,5% ja Haamulle 58,2% eli suhteellisen ok. Ekat ulkokisat molemmille, toiset yleensäki Munkille ja kolmannet Haamulle.. Haamu kielsi meidän ekoissa estekisoissa yhen esteen ristikkoluokassa, kun tiukassa kurvissa oikealle läppäsin sitä raipalla oikealle... Joo, niinpä, mentiin päin johdetta vasemmalle xD (Ohhoh, olipa yllätys!) Munkilla virheettömät radat ristikkoluokassa, oltiin kolmansia. 70cm luokassa pudotettiin heti ensimmäinen ja taas tiukassa kurvissa oikealle kuski unohti kääntää ajoissa, ja mentiin ohi että pölähti. Seitsemänsiä oltiin, kun kuski himmaili koko ajan että ehtis kääntää seuraavalle jne xD Mutta poika oli hieno!

Näin siis saamme koulutuupparista ja sen "kouluhevosista" estetuuppareita.. Myydään koulutuupparille kouluhevonen ja mainostetaan, että sillä ei sitten kannata paljon hyppiä, kun se on niiiiiiiiin kamala, laitetaan ne muutamalle estevalmennukselle ja viedään estekisoihin. Johan toimii!

Ai niin, ja se turvaliivi tuntu kyllä ihan turhalta tuola Oulaisissa, Jätkähän hyppäs niin älyttömän nätisti ja pehmeästi! =D Munkin loikat tuntu kyllä välillä turhan isoilta, eli oli se sittenkin ehkä ihan ok xD

Halsualla oon ajanu kaksissa harjotusraveissa "Livsku"-nimimerkin Living Toy- tammaa. Molemmilla kerroilla oltiin kakkosia, ensin 26.1(?) ja sitten 23.1(?), en nyt muista ihan tarkasti. Seuraavaksi suuntaamme ilmeisesti sitten Kaustiselle koelähtöön.. =) Jes!

Munkin kanssa olis suunta kohti Nivalaa 16.6 estekisoihin. Luokkina ristikko ja 60cm. Katsellaan katsellaan =)

Ja joo, se hevosista. Uusi työ löytyi, eli oon nyt sitten 4H:n hommissa jokapaikan höylänä =) Mukavaa on ollu ja monenlaista hommaa oon saanu tehdä =)

Tämmösiä tällä kertaa..

Heposista ja muustakin..Sunnuntai 29.04.2007 12:48

Joo´o.. Työsopimus loppuu nyt sitten huomenna. En halunnu sitä jatkaa, kun allergiset reaktiot alko jo olla sen verran rajuja.. Uutta työtä oon haeskellut, mutta vielä ei oo tärpänny..

Munkin haava on parantunu ihan olemattomiin. Arpea ei löydä, jos ei sitä osaa oikeasta paikasta etsiä =) Hienoa hienoa =)

Hevosten kanssa olis reissuja taas tiedossa vaikka muille jakaa, joutuu jo valita mihin ja millon menee. Katsellaan katsellaan..

Munkin kanssa käytiin tosiaan elämämme ensimmäisissä koulukisoissa Ylivieskassa.. En oo menny pojalla maneesissa/kentällä ku ties millon viimeks, ja kuolaimetkin huomasin koulukisoissa kielletyiksi vasta edellisenä päivänä, eli uusilla kuolaimilla vaan suoraan radalle.. Maneesissahan se on ennen käynyt vain Muhosen tallilla.. Poika käyttäyty koko ajan hienosti, mitä nyt radalla vähän intoili, ja olis halunnu vaan ravata. maltto kuitenki kävellä nätisti, ja saatiin hyväksytty tulos ja siksi ruusuke =) Poika lähti radan jälkeen maneesista tanssimalla pihalle, niin ylpeä se ittestään oli =D Ja syystäkin! Kävin vielä raviradalla sen hiittaamassa, pojhu ku ihmetteli et "oliks se tässä"?! Hiitin jälkeen oltiin taaaaas niiiiiiiin tyytyväisiä xD Rakas poika!

Haamun kanssa meni niinku Torpassakin, lämmittely ja kälkiverkka tosi mukavasti, mutta radalla tahmatassu ei jaksa nostaa laukkaa.. Mistä lie johtuu, jännitänkö minä vai mitä.. Kurjaa, ku muuten menee niin nätin tasasesti.. Ravia nyt tietenki sais aina olla lisäyksissä enemmän, mutta nekään ei niin harmittas, jos laukat nousis.. Lämmittelys jne ei ole ongelmaa, radalla vain. Ratsastajan pitäs varmaan opetella ensin ratsastaan.. Hevonen kyllä TODELLAKIN osaa, ei se siittä kiinni oo xD

Tänään mennään pomppimaan maastoesteitä _tähtimys_n kans mun polleilla.. =) Mukavaa vaihtelua =)

No niin =) Keskiviikko 18.04.2007 18:39

Ilmoittauduin molempien kanssa tuonne Ylivieskaan 22.4. Munkilla raviohjelmaan ja Haamulla mennään heC:1. Harmittais kumminki jos en lähtis, lähinnä Munkin takia ku raviohjelmia niin harvoin. Rankkaa tulee ku olis ainoa vapaapäivä pitkään aikaan, mutta minkäs teet. Nyt menee sitte taas pitkäksi reissuksi, mutta menköön! Onhan se mukavaa touhua hepojen kans reissata!

JEEEEEEE!!!!Tiistai 17.04.2007 09:49

Ekat yhteiset kisat Haamun kanssa takana, ja kakkosia oltiin! Ei paha! Tästä on mukava jatkaa!

Taas mennään!Torstai 05.04.2007 01:34

Lisää tietenkin tulee mutta tämänhetken tilanteesta tässä aavistus.. Kisa/treenikalenteri näyttää nyt reissujen suhteen tältä:

ma 9.4. Puomi/estetunti Kälviällä, Haamu ja Munkki (Jäi pois)
la 14.4. Harjotusravit Kaustisella, Living Toy (?) (Jää pois)
*Ennen Kannuksen kisoja pitäis päästä mielellään kentälle tai maneesiin... (Ei ehditty)
ma 16.4. Harjoituskoulukisat Kannuksessa, Haamu, startataan K.N. Special (Kakkosiksi tultiin)
*Samoin näitä ennen olisi kiva päästä johonki kokeileen ohjelmia.. (Eipäs käyty!)
su 22.4. Seurakoulukisat Ylivieskassa, Haamu ja Munkki (Munkki heÖ hyväksytty->ruusuke, ja Haamu heC 9/18)
ma 30.4. Puomi/estetunti Kälviällä (Peruttu)

Näitä katellaan sitten kun huhtikuun kisoista on selvitty:
ti1.5. Takalassa vappurieha-koulukisat, Munkki heÖ
ma 7.5. Harjoitusestekisat Kannuksessa, Haamu ja/tai Munkki?
ma7.5. Kuparin valmennus Takalassa, Haamu ja/tai Munkki?
la 26.5. Seurakoulukisat Kannuksessa, Haamu?
la 26.-27.5. Centered-riding-kurssi Perhon mollilla, Haamu ja/tai Munkki?

la 16.6. Mätsärit Kannuksessa, Haamu ja Munkki?

la 4.8. Aluekoulukisat Kannuksessa, Haamu?

Ja Ami panikoi!