IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Kisoissa taas!Lauantai 16.06.2007 23:34

Jes! Munkilla kaksoisvoitto _tähtimys_:n ja Tähtin kanssa Nivalan seuraestekisoista ristikkoluokasta ja vähän huonompi sijotus 60cm luokasta. Mutta ei kyllä harmita, hypättiin elämämme ensimmäinen sarjaeste, puhtaasti meni! Poju oli mahtawa! Mihinkäs seuraavaks?!

Päivitellääs xDMaanantai 11.06.2007 13:01

Jepujee.. Vähän taas jääny tämä kirjottelu xD

Hevoset muutti Köyhäjoelle kesälaitumelle. Ökkimönkiäiset on aiheuttanu vähän ongelmia, mutta nyt löyty kai tökötit pelastamaan tilannetta..

Muhosella oon käyny Haamulla parilla estetunnilla, 70cm on päästy kunnialla ylitte. Tosin tästä tunnista johtuen päätin hankkia turvaliivin... xD

Kisoissa käytiin Ylivieskassa, molemmat meni nätisti, mutta Haamu taas jämähti radalla. Munkki oli superhieno, ei pelänny eikä kytänny mitään, vaikka ei oo ollu ku Muhosen maneesissa aikasemmin ja kuolaimenkin sai uuden suuhunsa, kun älysin vasta edellisenä päivänä että joo, eihän sillä olympialla saa tosiaan kisata koulua.. Kävin Munkilla vielä radallakin päästelemässä, kun oli niin ihmeissään että "oliks tää nyt tässä"?!

Eilen oltiin Oulaisissa harjoituskoulu- ja seuraestekisoissa. Munkilla oli raviohjelmassa järkyttävä kiire, Haamu oli lämmittelyssä superterävänä, mutta jämähti silti heti tervehdyksen jälkeen radalla. Pientä edistystä silti, koska VASTA(!) tervehdyksen jälkeen xD Munkille 58,5% ja Haamulle 58,2% eli suhteellisen ok. Ekat ulkokisat molemmille, toiset yleensäki Munkille ja kolmannet Haamulle.. Haamu kielsi meidän ekoissa estekisoissa yhen esteen ristikkoluokassa, kun tiukassa kurvissa oikealle läppäsin sitä raipalla oikealle... Joo, niinpä, mentiin päin johdetta vasemmalle xD (Ohhoh, olipa yllätys!) Munkilla virheettömät radat ristikkoluokassa, oltiin kolmansia. 70cm luokassa pudotettiin heti ensimmäinen ja taas tiukassa kurvissa oikealle kuski unohti kääntää ajoissa, ja mentiin ohi että pölähti. Seitsemänsiä oltiin, kun kuski himmaili koko ajan että ehtis kääntää seuraavalle jne xD Mutta poika oli hieno!

Näin siis saamme koulutuupparista ja sen "kouluhevosista" estetuuppareita.. Myydään koulutuupparille kouluhevonen ja mainostetaan, että sillä ei sitten kannata paljon hyppiä, kun se on niiiiiiiiin kamala, laitetaan ne muutamalle estevalmennukselle ja viedään estekisoihin. Johan toimii!

Ai niin, ja se turvaliivi tuntu kyllä ihan turhalta tuola Oulaisissa, Jätkähän hyppäs niin älyttömän nätisti ja pehmeästi! =D Munkin loikat tuntu kyllä välillä turhan isoilta, eli oli se sittenkin ehkä ihan ok xD

Halsualla oon ajanu kaksissa harjotusraveissa "Livsku"-nimimerkin Living Toy- tammaa. Molemmilla kerroilla oltiin kakkosia, ensin 26.1(?) ja sitten 23.1(?), en nyt muista ihan tarkasti. Seuraavaksi suuntaamme ilmeisesti sitten Kaustiselle koelähtöön.. =) Jes!

Munkin kanssa olis suunta kohti Nivalaa 16.6 estekisoihin. Luokkina ristikko ja 60cm. Katsellaan katsellaan =)

Ja joo, se hevosista. Uusi työ löytyi, eli oon nyt sitten 4H:n hommissa jokapaikan höylänä =) Mukavaa on ollu ja monenlaista hommaa oon saanu tehdä =)

Tämmösiä tällä kertaa..

Heposista ja muustakin..Sunnuntai 29.04.2007 12:48

Joo´o.. Työsopimus loppuu nyt sitten huomenna. En halunnu sitä jatkaa, kun allergiset reaktiot alko jo olla sen verran rajuja.. Uutta työtä oon haeskellut, mutta vielä ei oo tärpänny..

Munkin haava on parantunu ihan olemattomiin. Arpea ei löydä, jos ei sitä osaa oikeasta paikasta etsiä =) Hienoa hienoa =)

Hevosten kanssa olis reissuja taas tiedossa vaikka muille jakaa, joutuu jo valita mihin ja millon menee. Katsellaan katsellaan..

Munkin kanssa käytiin tosiaan elämämme ensimmäisissä koulukisoissa Ylivieskassa.. En oo menny pojalla maneesissa/kentällä ku ties millon viimeks, ja kuolaimetkin huomasin koulukisoissa kielletyiksi vasta edellisenä päivänä, eli uusilla kuolaimilla vaan suoraan radalle.. Maneesissahan se on ennen käynyt vain Muhosen tallilla.. Poika käyttäyty koko ajan hienosti, mitä nyt radalla vähän intoili, ja olis halunnu vaan ravata. maltto kuitenki kävellä nätisti, ja saatiin hyväksytty tulos ja siksi ruusuke =) Poika lähti radan jälkeen maneesista tanssimalla pihalle, niin ylpeä se ittestään oli =D Ja syystäkin! Kävin vielä raviradalla sen hiittaamassa, pojhu ku ihmetteli et "oliks se tässä"?! Hiitin jälkeen oltiin taaaaas niiiiiiiin tyytyväisiä xD Rakas poika!

Haamun kanssa meni niinku Torpassakin, lämmittely ja kälkiverkka tosi mukavasti, mutta radalla tahmatassu ei jaksa nostaa laukkaa.. Mistä lie johtuu, jännitänkö minä vai mitä.. Kurjaa, ku muuten menee niin nätin tasasesti.. Ravia nyt tietenki sais aina olla lisäyksissä enemmän, mutta nekään ei niin harmittas, jos laukat nousis.. Lämmittelys jne ei ole ongelmaa, radalla vain. Ratsastajan pitäs varmaan opetella ensin ratsastaan.. Hevonen kyllä TODELLAKIN osaa, ei se siittä kiinni oo xD

Tänään mennään pomppimaan maastoesteitä _tähtimys_n kans mun polleilla.. =) Mukavaa vaihtelua =)

No niin =) Keskiviikko 18.04.2007 18:39

Ilmoittauduin molempien kanssa tuonne Ylivieskaan 22.4. Munkilla raviohjelmaan ja Haamulla mennään heC:1. Harmittais kumminki jos en lähtis, lähinnä Munkin takia ku raviohjelmia niin harvoin. Rankkaa tulee ku olis ainoa vapaapäivä pitkään aikaan, mutta minkäs teet. Nyt menee sitte taas pitkäksi reissuksi, mutta menköön! Onhan se mukavaa touhua hepojen kans reissata!

JEEEEEEE!!!!Tiistai 17.04.2007 09:49

Ekat yhteiset kisat Haamun kanssa takana, ja kakkosia oltiin! Ei paha! Tästä on mukava jatkaa!

Taas mennään!Torstai 05.04.2007 01:34

Lisää tietenkin tulee mutta tämänhetken tilanteesta tässä aavistus.. Kisa/treenikalenteri näyttää nyt reissujen suhteen tältä:

ma 9.4. Puomi/estetunti Kälviällä, Haamu ja Munkki (Jäi pois)
la 14.4. Harjotusravit Kaustisella, Living Toy (?) (Jää pois)
*Ennen Kannuksen kisoja pitäis päästä mielellään kentälle tai maneesiin... (Ei ehditty)
ma 16.4. Harjoituskoulukisat Kannuksessa, Haamu, startataan K.N. Special (Kakkosiksi tultiin)
*Samoin näitä ennen olisi kiva päästä johonki kokeileen ohjelmia.. (Eipäs käyty!)
su 22.4. Seurakoulukisat Ylivieskassa, Haamu ja Munkki (Munkki heÖ hyväksytty->ruusuke, ja Haamu heC 9/18)
ma 30.4. Puomi/estetunti Kälviällä (Peruttu)

Näitä katellaan sitten kun huhtikuun kisoista on selvitty:
ti1.5. Takalassa vappurieha-koulukisat, Munkki heÖ
ma 7.5. Harjoitusestekisat Kannuksessa, Haamu ja/tai Munkki?
ma7.5. Kuparin valmennus Takalassa, Haamu ja/tai Munkki?
la 26.5. Seurakoulukisat Kannuksessa, Haamu?
la 26.-27.5. Centered-riding-kurssi Perhon mollilla, Haamu ja/tai Munkki?

la 16.6. Mätsärit Kannuksessa, Haamu ja Munkki?

la 4.8. Aluekoulukisat Kannuksessa, Haamu?

Ja Ami panikoi!

Hevosten kanssa menossa taas..Tiistai 27.03.2007 17:41

Ma 26.3 Haamun ja Munkin kans puomi/estetunnilla Kälviällä (vuokraaja rats. Munkilla)
Ti 27.3 Munkin kanssa Nikulassa vetämässä laukkahiittejä..

Suraavasta reissusta ei vielä tietoa..

Haamun kanssa liikenteessä..Tiistai 20.03.2007 10:50

ti 13.3 Muhonen pienryhmä (koulu)
to 15.3 Takala yks.vuokra (puomit)
ma 19.3 Takala S.K. valmennus (koulu)

^^^ Tuon tahdin kun saisi jatkumaan niin hyvä olis =)

Seuraava tavoite pienryhmässä puomitunti Muhosella ma 26.3. Katsotaan..

Munkki parantelee edelleen haavaansa. Pienempi se on, mutta auki kumminkin.

Kevättä ilmassa..Torstai 15.03.2007 21:56

Elämä jatkuu.
--
Täällä saman auringon alla,
kaikki jatkuu niinkuin aina.
Asiat kulkee radallaan,
peruuttamattomiakin tapahtuu.
Kuljet samassa maailmassa,
täällä saman auringon alla
--
ja niin sä itket..

Kaikenlaista on tapahtunut. Yks auto saatiin rusinaksi, yksi hevonen sairaslomalle, toinen jälleen töihin ja treeneihin.. Onnellisiakin hetkiä on toki ollut, JB tuntuu entistä oikeammalta hevoselta mulle ja eräs säilyi autorytäkästä lähes vahingoittumattomana.. Lämpömittari näyttää päivisin auringossa jopa 24´c.. Ja mulla on niin ikävä..!

Kaiken energiani laitan tällä hetkellä töihin ja hevosiini.. Muusta en jaksa välittää..

Hevoset muuttaa =)Keskiviikko 21.02.2007 12:38

Viimeinkin sain hevoseni saman katon alle, ja vieläpä hyvinki lähelle kotiani. Ehkä nyt vähän helpottaa. Pääsee taas kunnolla treenailemaan molempia. Saa nähdä, mitä JB sanoo pitkän tauon jälkeen kun joutuu hommiin. Kiltisti yritän aloittaa, ettei saa päähänsä pistää vastaan.. Viikonloppuna muuttavat :)

Munkkia käytiin vuodenvaihteessa koeratsastamassa, mutta tuomio oli: "Ei ole puoliverinen". Siis anteeks? Alusta asti olen kaupannut lämminveristä (ex)ravuria, josta on myös hyväksi harrasteratsuksi. En sanallakaan ole vihjannut että kyseessä olisi pv. Kuviakin laitoin perheelle useampia. "Ei ole puoliverinen." Ei ole ei, ja hyvä niin! Ylpeä olen lämppäristäni, hienoimmasta päästä mitä tunnen ja niitä on paljon! Ole ostamatta, pidän sen kyllä mielellään itsekin!

Kissatkin meni aikoja sitten uuteen hoitokotiin. Uusi hoitaja kommentoi, ettei ala niitä ikuisuuksia kattomaan, jos omistaja ei niitä enää voi ottaa. En tiedä miten kissojen on käyny, minulle kun ei saa niiden kohtalosta kertoa kun "en ole sukua".. (Sukua? Kissoille vai omistajalle???)

Kävin Muhosella tunnilla tuossa yks päivä. Menin suht vähän aikaa sitten tulleella hepalla, itse en ollut ennen ees sitä nähny. Sirpa kehu istuntaa ja sitä, etten häiritse hevosta vaikka mitä tulisi. Mitä nyt oikea käsi jää joskus suuhun kiinni, mutta se onkin vanha ongelmani. Reenailtiin mm vastalaukkoja kaarteilla ja laukanvaihtoja lävistäjällä. Vähän epäilin kun Sirpa noita vaihtoja pyyti, mutta aattelin etten mä mitään menetä vaikka kokeilenkin. Pari hyvää, pari huonoa ja pari siltä väliltä =) Mahtava tunti oli kyllä. Ja jälkeenpäin selkä, vatsa ja lonkat jumissa xDDD

Munkinkin kans kävin kahdella tunnilla. Sirpa kehu sitä, nätisti menee ja liikkuu lämppäriksi, vaikka noin vähän ratsastettu. Väistöt sai oikein erityiskehuja =) ja harjoitteluohjeeks vain "jatka samalla lailla mutta ravissa jo". Minä ku pelkäsin että olisin liikaa kiirehtiny x) Hitaasti hyvä tulee ja sillee... Rakennetta tunnin jälkeen ääneen mietiskelin ja Sirpa heitti" Sehän on melkeen ku saksalainen ratsuponi! Lisää massaa vaan taakse niin se on siinä".. Hehee, mun lv on kuin onkin PONI!