IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Blogi

- Vanhemmat »

JB:stä tulee totta!Torstai 26.10.2006 12:54

Näin. Siitä tulee mun uusi hevoseni! Viimeinkin löysin hevosen, josta todella pidän! Siinä ei ole mitään liian vähän, eikä mitään liian paljon! Lähden sitä hakemaan 2.11 ja se tulee kotiin 3.11. En malttaisi odottaa..

Nyt tunnit matelee hiljaa,
minuutit ei juokse ollenkaan,
kun en voi sua koskettaa.
Viikko täynnä odotusta,
perjantai tuo lohdutusta,
silloin jälleen sut mä nähdä saan,
uudestaan..

Oot mulle enemmän kuin arvaatkaan,
saat minut uuteen päivään nousemaan.
Oot mulle jotain,
mistä haaveilin
mä aiemmin..

Niinkuin yö - salaa - ikävä palaa.
Tiedän sen, mä sua tarvitsen.

If u wait for a better time, u wait for another life.

It´s all about faith, it´s all about trust.
It´s all about love, it´s all about us.
The simple things, the simple dreams,
it´s all we ever needed to be free.

What is written
between the lines?
Forever unforgiven
´cos of all the lies
she never said..

There´s a place
i´d like to hide.
In my dreams
they´re all alike.
I´m running for my life
and there´s no one else.

If u can´t catch the wawe
then u´re never gonna ride it.
Don´t judge a thing until u know
what´s inside it.
Don´t push me,
I´ll fight it.

Why are You
a friend of your pain?
It doesn´t make You worse,
if You try to heal Your wounds..

Tears stream down your face
when u lose something u can´t replace
Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
and I will try to fix you

I go to places we like to go
I do the things we like to do
Familiar faces we both know
All I´m missing is You

Don´t ask me how I´m getting along
Cause there´s really nothing new
Everything´s about the same since You´ve gone
All I´m missing is You

The same ole memories are just as strong
Same ole dreams don´t come true
That same ole feeling goes on and on
All I´m missing is You
And U still can see the tears in my eyes.

Ravit oli ja meni..Tiistai 26.09.2006 17:23

Joo. Volttaus onnistu suht hyvin. Nelonen paino päälle eli jouduttiin kakkosen taakse, mut ei siitä sen enempää. Muut paino ku raketit ohi ja me jäätiin hölmistyneenä kattomaan loittonevia takapuolia. Kun älysin ruveta hevostani ajamaan, ne oli jo nii kaukana et ei saatu niitä kiini. Enempää ei kuitenka jääty. Viimesessä kaarteessa pudottiin radan sisälle, eli toinen pyörä putos radan reunalta. Munksoni joutu hidastaa hälkkään, ennenku pyörä pomppas taas radalle. Ohjastajan vika, myönnän. Mut joo. Eka startti aikaan 31.1. Tyytyväinen oon, ruuna ei edes aikonu laukata ja toimi hienosti. Aika oli parempi kuin hiiteillä, ja voimia jäi paljon jäljelle. Nopeutta ja starttinopeutta lisää, niin hyvä tulee xD

Huomenna, huomenna..Perjantai 22.09.2006 14:32

Niinpä. Huomenna. Ravit alkaa kello 12. Me ollaan lähdössä 5, numerolla 3. Olikohan tää virhe osallistua? Ei me olla vielä valmiita? Tavoitteena puhdas juoksu ja jos muuten menee hyvin, niin hyväksytty koelähtöajan alitus olis plussaa.. Mut mulla on vähän epäilyksiä.. Saa nähä.. Peukkuja..

Kaipaus..Perjantai 15.09.2006 15:54

"..joka hetki päivin sekä öin, se olet sinä jota ikävöin, joka hetki päivin sekä öin, joka hetki voitoin taikka häviöin, se olet sinä jota ikävöin, joka hetki päivin sekä öin

sinä olet yhä paras ystäväni, vaikka muuten sitä aina sulle osaa näyttää en, kuin näyttämällä sulle kaikkein pimeimpäni, sen jota toisilta kaikin voimin peittelen..

kuitenkin

joka hetki.."


Nuo sanat jotenkin lohduttaa.. En tiedä mikä nosti kaipauksen taas pintaan, rakkaudella:

Kaikki eivät onneksi ole kuolleet, vaan osa on vaihtanut omistajaa eli kadonneet elämästäni..

Hevosia:

Mantija (toivottavasti näen sua vielä..)
Robin Hood (k)
Pessimisti (k)
Suikun Potku (k)
Teräs-Pimu (k)
P.L. Sisko (k)
P.L. Simi (k)
Tilia´s Hero (toivottavasti näen sua vielä..)
Charimat (k)
Elbajo (k)
Duran (k)
Alexander Cagara (k)
Sikon Tähti (Pidä lippu korkeella..)
Pira-Ponsi (k)
Mahti-Sisu (toivottavasti näen sua vielä..)


Koiria:

Bonnve´s Elmer (k)
Valentino (Ethän päätynyt koirien taivaaseen?)
Kulkuri (Ethän päätynyt koirien taivaaseen?)

Jopas jotaki...Tiistai 25.07.2006 15:00

Yllatys yllatys... Eihan mun pvkirjan pidosta mitaan tullu... Aika menee taal niin akkia, ettei ehdi/jaksa paljoa kirjotella... Sevillassa, Gordobassa, Granadassa ja Antequerassa on tullu pyorittya, samoin El Torcal- vuorilla... Kuumaa ja polyista on jokapaikassa, kaupungeissa kerjalaisia ja kodittomia... No ei silla, kaupungit on silti kauniita ja tunnelmallisia pienine katuineen jne. Tykkaan.

Kielen opiskelu on mita on. Kielioppi menee valilla yli hilseen, mutta ainakin unohdetut sanat on taas palautunu mieleen, ja keskustelut sujuu suuremmitta ongelmitta. Sinansa tunnit on kylla mukavia, porukka on kiva ja opet hauskoja.

Liftaaminen. Jep. Osa taalla olon parhaita hetkia on olleet tien paalla. Niin kyytia bongatessa ku itse matkallakin. Liftaaminen on aika helppoa, pois kylasta paasee tosi helposti, takaspain joutuu seisomaan peukku pystyssa ehka 15min, eli ei mikaan paha sekaan. Hirmu usein kuski on kotoisin Briteista, joten keskustelu on helppoa, mutta ku kyytiin ottaa joku paikallinen andalusialaista murretta puhuva farmari, ottaa aikansa tottua moiseen mongerrukseen xD Noh, ei voi ainaka valittaa etta ei olis paassy harjotteleen kaytannon kielta xD

Juuh. Takas on ikava. Mul on ikava poikaystavaa, kamuja, hevosia ja koiriani... Toisaalta tuntuu haikeelta, ku oon taalla enaa kaks pv taman pvn jalkeen. Perjantaiaamuna lahen jo ennen aamupalaa rautatieasemalle, joten kurssi loppuu mun kohdalla ja hyvastit yms jatetaan jo torstai-iltana. Bobadillasta matka jatkuu kohti Barcelonaa, Salouhun, missa vietan keskiviikkoon asti "lomaa" ystavani luona.. Keskiviikkoyona on sit lento Barcelonasta... Huoh... Haikeeta....

Jeesp... Tammost siis taalta talla kertaa...

<3

Taalla sita ollaan...Tiistai 04.07.2006 23:32

Jep. Tanne sit paadyin.. Outoa, haikeeta, kivaa ja kiinnostavaa... Kielitunnit oli tylsia, silla asiat oli turhan helppoja. Taytyy miettia, pitaako vaihtaa ryhmaa, jos tuntuu ettei tehtavat yms vaikeudu... Nuorisoasiatunnit oli tosi mielenkiintosia, niita odotin vahan jannityksella aikasempien kokemusten perusteella. Onneks olin (taas) vaarassa... Olen koko porukan (n 60 hlo) pohjoisimmassa asuva, kun tehtiin leikkimielinen "kartta" seisomalla jokainen oman asuinpaikan kohdalla suhteutetuilla valeilla... En oo viela onnistunut polttamaan itteeni auringossa, mutta ruskettunut kai oon jo... Onneksi uskalsin lahtea tanne =)

Lähtö lähenee..Lauantai 01.07.2006 00:06

Haikeeta..

Pakkailua ja viimehetken shoppailuyritys.. Ei löytyny mitn kivaa.. Mantun kamoja taas järjestelin, puolet lähti kaverille lainaan/palautui lainattuna.. Huomenna kiireinen päivä, ja illalla lähtee juna kohti Helsinkiä.. Sunnuntaina iltapäivällä oon Malagassa tutustumas seuraavan kuukauden asuntooni yms..

Eiliset kisat Mikin kanssa meni mukavasti, hepo tuntui mukavalta vaikkei sijoituksia tullutkaan.. Harmittaa vain kun tietää, että Mantan kanssa oltaisiin kisattu voitosta, eikä hyväksytystä radasta.. Noh, kaikkea ei voi saada.

Haikeeta.

Koitan ylläpitää päiväkirjaa reissun ajalta, sen mitä pystyn, ku en tiedä voinko käyttää nettiä..

Adios..
- Vanhemmat »