IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ei niin pitkästi taukoa..Sunnuntai 17.10.2010 22:27

Mulla on uus ajopuku. Sponsoreina Nopolan tila, S.Mäkelä, Skullbacka Verkstad kb ja Järvelän Kotiteurastamo :D Väreinä takissa sininen-punainen-valkoinen ja kypärässä punainen-sininen. Ne on niin mä :)

Alotetaans Munkista..
Juu, Kaustisella käytiin juoksemas. Mä mokasin, hevonen oli äärettömän hyvä. Voittoon ois ollu mahdollisuudet jos en olis ajattanu kolmatta rataa ruunaa väsyksiin. Oli siis viides, laukatta. Jalat ok, niissä ei moitetta. Tosin selkä alkanu oleen vaikea, aristaa todella kovasti.
Noh, seuraavaksi tie vei Ylivieskaan. Muutamaan ei päästy, kun karsittiin, Ykaankin varasarjaan, paalulta 3000e tienanneet ja isolla nousulla, matkana 2600m. Lämpässä suht ok, ei loistava mut ei huonokaan. Esittelyssä.. No, surkea. Proovissa.. No, hyvä ettei itku tullut kun selät vaan loittoni.. Uusintoja tuli kaksi, kolmannella matkaan. Viereinen laukkas, Munkki epävarma ja tahmea. Jäätiin hännille. Tuumasin jättää jo keskenkin jos ei pidä selkää, mut pysy mukana kuitenkin. Loppusuoralla en kääntäny ulos kun ei tuntunu tarpeeksi hyvältä, mut taas se yllätti. Nousi hyvin ja ok ravilla, mut pussissa oltiin. Tuli kuudenneksi. Jalat edelleen ok, mut selkä kauhea.
Eilen oltiin harkkareissa kun karsittiin taas startista. Lämpässä haki ja annoin laukatakin, sitten meni vinoksi. Startissa epävarma ja meidät kiilattiin sisäradalle, otin kiinni ja jäätiin hännille. Ei meinannu ottaa porukkaa kii 5-10m kaulasta millään. Loppusuoralla edelleen tahmea, ei syttynyt ollenkaan vaan räpelsi kauheeta ravia. No, kolmanneksi ehti ja muut kehui kun oli hyvä. Jäähyttelyä ajaessa puri kuolaimeen, venkoili ja vänkyili koko ajan, ihan outo. Ostin Cedaria ja läträsin illalla jalkoihin.
Tänään hyvä kun käveleen pääsi. VEJ vuohinen lämmin. MTJ polvet turvonneet ja kuumat, kintereissä turvotusta, vuohiset lämpimät, OTJ reisi turvonnu ja lämmin. Tarhasi loimen kanssa ja talutin 45mn. Josko samaa niin kauan että turvotukset yms häipyy. Katotaan mitä sitte.

Veida tuli Riikalle perjantaina. Kävin tänää kattomas mut en tehny mitää. Kaviot pitäs hoitaa kuntoon ja viä klinikalle sit. Ennen ei päätetä mitään.

Mua väsyttää. Eilen juttelin muutaman hyvä ystävän kanssa pitkään, onneksi niitä vielä on. Muutamaa yritän nähdä Saksan rupeamalla jos vain voin.

Mut nyt joudun mennä. Hepat oottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.