IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Heposista ja muustakin..Sunnuntai 29.04.2007 12:48

Joo´o.. Työsopimus loppuu nyt sitten huomenna. En halunnu sitä jatkaa, kun allergiset reaktiot alko jo olla sen verran rajuja.. Uutta työtä oon haeskellut, mutta vielä ei oo tärpänny..

Munkin haava on parantunu ihan olemattomiin. Arpea ei löydä, jos ei sitä osaa oikeasta paikasta etsiä =) Hienoa hienoa =)

Hevosten kanssa olis reissuja taas tiedossa vaikka muille jakaa, joutuu jo valita mihin ja millon menee. Katsellaan katsellaan..

Munkin kanssa käytiin tosiaan elämämme ensimmäisissä koulukisoissa Ylivieskassa.. En oo menny pojalla maneesissa/kentällä ku ties millon viimeks, ja kuolaimetkin huomasin koulukisoissa kielletyiksi vasta edellisenä päivänä, eli uusilla kuolaimilla vaan suoraan radalle.. Maneesissahan se on ennen käynyt vain Muhosen tallilla.. Poika käyttäyty koko ajan hienosti, mitä nyt radalla vähän intoili, ja olis halunnu vaan ravata. maltto kuitenki kävellä nätisti, ja saatiin hyväksytty tulos ja siksi ruusuke =) Poika lähti radan jälkeen maneesista tanssimalla pihalle, niin ylpeä se ittestään oli =D Ja syystäkin! Kävin vielä raviradalla sen hiittaamassa, pojhu ku ihmetteli et "oliks se tässä"?! Hiitin jälkeen oltiin taaaaas niiiiiiiin tyytyväisiä xD Rakas poika!

Haamun kanssa meni niinku Torpassakin, lämmittely ja kälkiverkka tosi mukavasti, mutta radalla tahmatassu ei jaksa nostaa laukkaa.. Mistä lie johtuu, jännitänkö minä vai mitä.. Kurjaa, ku muuten menee niin nätin tasasesti.. Ravia nyt tietenki sais aina olla lisäyksissä enemmän, mutta nekään ei niin harmittas, jos laukat nousis.. Lämmittelys jne ei ole ongelmaa, radalla vain. Ratsastajan pitäs varmaan opetella ensin ratsastaan.. Hevonen kyllä TODELLAKIN osaa, ei se siittä kiinni oo xD

Tänään mennään pomppimaan maastoesteitä _tähtimys_n kans mun polleilla.. =) Mukavaa vaihtelua =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.