IRC-Galleria

Hitsi kun ei jaksa nyt kirjoittaa. PItänee palata joskus aiheeseen. Ehkä nyt kumminkin esitän tässä ranskalaisilla viivoilla pari ajatusta.

Nämä ajatukset eivät liity millään muotoa tyttöystävääni. Nämä ajatukset ovat pikemminkin elämänkokemuksen tuomia tulkintoja.

- Ei ole mitään tarvetta erityisesti "ymmärtää" naisia. Jos tyttöystäväkandidaatin ajatuksia ja motiiveja on vaikea ymmärtää, tuskin kannattaa vaivata itseään enempää asian kanssa. (Jos ei ymmärrä naista, nainen on alinomaan kurttuileva tai itse vaan ei osaa eläytyä toisen ajatuksiin, tai jotain siltä väliltä)

- Miehet haluaa p*llua, naiset valtaa. (erään kaverin lakoninen kommentti illan linnustusreissun epäonnistuttua)

- "Tasa-arvo" ja "moderni nainen" ovat synonyymejä itsekkyydelle. (tarkoitan, että näitä asioita käytetään _liian monesti_ keppihevosena omien itsekkäiden tarvoitteiden saavuttamiseksi)

- Nainen muuttaa elinympäristöään mieleisekseen. Perhekeskeinen mies haluaa osallistua rakentamiseen, mutta naapurin paha poika rikkoo säännöllisesti naisen rakennusprojektia. Perhekeskeisen miehen kanssa nainen saa kämppäänsä ikeaa ja merimakkoa, mutta tarve muuttaa jatkuu. Valmis ei kelpaa ja koskaan ei tule valmista. Lopulta nainen kyllästyy kaikkeen. Pikemminkin nainen haluaa jatkuvasti uhkakuvia ja ongelmia joita ratkaista. Ongelmien ratkaisuun hän valjastaa miehensä ja lopulta "me ollaan yhdessä onnistuttu".

Naapurin paha poika tuo jatkuvaa epävarmuutta ja ongelmaa mikä saa naisen pysymään sellaisen miehen kanssa. Ikään kuin olisi jatkuvasti treffeillä. Ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Kiltti mies kun on aina samanlainen. Hänen tuomat kukat ovat aina samanlaisia. Mikään ei muutu.

Kiltit pojat jäävät nuolemaan näppejään kun paha poika tulee ja vie naisen hänen edestään. Lopulta nainen menee kumminkin henkisesti rikki pahan pojan epämääräisessä toiminnassa. Lopulta potin korjaa ritari joka vie naisen mukanaan ja kertoo minne mennään, mutta ei kysele turhia. Hän ohjaa naisen herrasmiehen ottein sinne minne itse haluaa.

^Mies on perheen pää, mutta nainen on "kaula" joka kääntää päätä. Symbioosi vai naisen alentamista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.