IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 02:14

"Mä uskon kuitenki, että lopussa meille kaikille käy hyvin. Eihän tässä muuten olis mitään järkee..."

JouluPerjantai 28.12.2007 00:30

...oli ja meni. Aattona olin vanhusten luona syömäs ja illal otettiin Tarjan luona glögii. Oli ihan nastaa. Joulupäivänä olin Laten, Laineen ja sössöttävän kiinteistövälittäjän kaa Lynis. Kiinteistövälittäjä iski leimat käteen ja totes olevansa vissiin liian vanha ja häipys melkein heti. Jatkettiin Laineen, Laten ja Milanon vilkkulasien kanssa. Eikä tarvinnut herätä sian vierestä :D

BaarikierrosKeskiviikko 19.12.2007 13:34

Duuni loppu perjantaina 21.30. Dogit pihal ja sit suihkuun. Pieni puuterointi ja baanal. Havanna -> Pankki -> Lehmä -> Whisky -> Poro -> Onnela ja siellä sitten Royalissa tappiin :D Jee, jee, olo oli sitten sen mukanen kun piti kottiin lähtee. Kävelin niin nuppi selvis mukavasti. Onnex olin herrasmiesten seurassa niin rahaa ei mennyt latiakaan.

Lauantaina hain pizzan ja otin muutaman siiderin Tarjan luona. Rupes unettaa, otin pienet tirsat Tarjalla ja menin sitten Kikkin siivellä samalla taksilla himaan. Kotona olin jo varmaan hiukan kahden jälkeen aamusta.

Maanantaina raveissa. Meinasin pitää tiukan linjan loppuun asti, mutta ei pystyny. Ku ravit oli loppu niin oli pakko soittaa ;)

Voiko mikä olla sen masentavampaa kuin...Perjantai 14.12.2007 01:06

istua keskiviikkoiltana Varissuon Tornissa. Ei kai. Kello oli kahden paikkeilla kun hiipisin himaan. Aamulla sitten puoli kasilta pirteenä harjotteluun. Fantsuu.

Tänään keksisin mistä narust pitää kiskoo ja heti rupes toimii :D

Viimeisiä viedäänTorstai 13.12.2007 01:32

Huominen ja perjantai, sitten on harjottelu Varissuolla loppu, uu jee! Alkaa joululoma. Ansaittu ;) Töitä kuitenkin täytyy painaa, sil ei voi mitn.

Koiruli on kotiutunut hyvin. Ovat Mickon kanssa ihan sulassa sovussa.

Olin viime viikon vähän hajalla. Lauantaina alkuillasta luulin, että asiat ois jotenkin taas järjestyksessä. Loppuillast ne ei enää kyllä ollu yhtään järjestyksessä. No, eipä ollu oma vika, mutta vituttaa silti. Rikkipoljetut lahkeet, loppuun talsitut korkkarit ja karsee vitutus. Kiitos ja anteex.

Italian ihme on palannut ja seuraavaksi ois tarkotus laatia sotasuunnitelma viikonlopulle. Se on sit vaan Tiku ja Taku ja joulupähkinät pariskunnalle pussiin!

Koira tuli taloonTorstai 06.12.2007 23:38

Tänään hain Paimiosta toisen Sakun ittelleni. Kuvia tulossa myöhemmin :)

Mikä on rohkeuden huippu?Tiistai 04.12.2007 01:48

Kun mies on kapakassa valomerkkiin asti ja kotiin tullessa vaimo seisoo ovella vihaisen näköisenä luuta kädessä ja mies tokaisee: Alatko siivoamaan vai lennätkö pois?

Maanantai aamuna...Tiistai 04.12.2007 01:39

krapula ja vapina. Hillotin mun kuviot jo lauantaina, joten sunnuntaina ei ollut enää mitään hillotettavaa. Kiitos ja anteex!

Tyhjä...Lauantai 01.12.2007 02:35

olo. Olis jo sunnuntai. Ja jos sen hillotan niin syön pääni. Tai ainakin yritän.

Olis jo vkl...Torstai 29.11.2007 00:56

Väsyttää ihan pirusti. Työharjottelu alko ja herätys on jo 7 reikäleipä. Ei sovi mulle :D Sitten tarvis vielä illat painaa ihan kunnon duunii ja ehtii vielä hoitaa poni ja koira. Kiitos vaan Mikille ja isille, jotka ovat ahkerasti jeesanneet elukoiden liikutuksessa!

Lauantaina olis ne Forssan pippalot. Taidan vaan olla niin kertakaikkisen väsynyt, että jätän ne suosiolla väliin ja lepään himassa. No katsotaan mitkä on lauantaina fiilikset...