IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

Liikuttavan lähellä...Perjantai 29.02.2008 11:44

että suunnataan nokka kohti Hyvinkäätä ja poni vaihtaa kotia. Sunnuntaina olis tarkotus viedä poni. Eilen Arjan kanssa kasattiin jo vähän kamoja.

Postilaatikko oli räjähtämäisillään ilmaisjakeleista, kun kävin aamulla sen tyhjentämässä. Ihme, yhtään laskua ei ollut ilmestynyt viikon aikana :D

Rikki, poikki, hajalla...Tiistai 26.02.2008 14:23

Olkapää meinaan. Bertta koitti irroittaa mut päätä nykimällä kärryistä viime viikolla. Aikas olkapää kesti, mutta juuri ennen hiitin loppua se sanoi itsenä irti. Kauhee kipu ja tunto pois kädestä. Hyvä etten vetänyt Haagan päättäriltä läpi. Yhdellä kädellä on meinaan hankala ajaa hevosta :D Tänään vihdoin raahauduin lääkärille, kun ei toi olkapää vaan tunnu tokentuvan. Lekuri määräs kasan pillereitä, saikkee ja tulehduksen rauhoituttua fysioterapiaa.

HiihtisMaanantai 18.02.2008 08:43

Ei viikkoon koulua. Jes. Aattelin kuitenkin sen verran kouluun panostaa, että pääsisin vihdoin siitä heman tentistä läpi. Muita suunnitelmia ei oikein olekaan. Lauantaina on ravigaala, johon pitäisi mennä. Ei oo oikein bilevaihde päällä, saas nähdä jaksanko edes mennä.

Ihmisen ikäväPerjantai 15.02.2008 02:01

Sanoin etten itke kun poni lähtee. Helmikuu on puolessa välissä ja kuun lopulla pitäisi viedä poni Hyvinkäälle. Tänään meinas jo ensimmäisen kerran tulla parku.

Hyvää ystävänpäivääTorstai 14.02.2008 02:27

"Ystävyys on kuin housuun kuseminen talvella: kaikki sen näkevät, mutta sinä tunnet lämmön."

Mä aidosti lupaan...Torstai 14.02.2008 01:49

olla sun arvoinen.

Home sweet homeKeskiviikko 13.02.2008 02:03

Kämppä mullin mallin. Samassa kunnossa kuin lähtiessä. Ei oo kukaan käyny siivoos ei. Huomenna yritän siivota. Pakko. Nyt nukkuu. Ekax ei tuu uni kaksin, nyt mietin mahtaako se tulla yksin :D

Sitkeys palkitaanTiistai 12.02.2008 08:06

Viikonloppu meni mukavasti. Telkkaria kahtellessa ja levätessä.

Puttelle tehtiin eilen pienimuotoista hammasremonttia ja olikin suorempi ajaessa. Laitoin myös oikein puttekärryt perään ja hyvinhän nuo perässä tulivat. Poni oli ajaessa ihan tulta ja tappuraa. Oli jo hämärä kun olin ajamassa ponin. Takaa tuli toinen heppa perähevosen kera ja se oli kyllä ponille liikaa. Häntä soihduksi, pää pystyyn ja menox. Okei, ravi oli kyllä aika mahtavaa, mutta vähän kuski hirvitti, että pysyykö tää peli käsissä :D

Ihmissuhdekuviot vaikuttavat tällä hetkellä olevan ihan kohdillaan. Mitä huominen sitten tuo tullessaan, se onkin sitten taas ihan toinen tarina ;)

PuttereenariPerjantai 08.02.2008 01:30

Putte on toiminut hienosti kärryjen edessä. Tänään Mikki oli jo kiipustanut selkäänkin. Ei ongelmia. Tammalla ei siis koskaan oo ratsastettu aikasemmin ja Mikki pärjäs sen kans hienosti yksin. Nyt pitäis vielä suokkikärryt kaivaa esiin niin saadaan vähän kuntoa kehiin. Putte on meinaan aivan kunnoton.

Tiistaina oltiin Jarmon kanssa Teivossa. Eve oli viides. Tuli lopun ihan sikakovaa.

Huomen aamulla aikasin talliin. Hepat ulos ja kopit puhtaix. Pari tarveis ajaakin.

Vitun apinaPerjantai 01.02.2008 02:32

Late soitti Patelle. 1,5h myöhässä. Vitun apina :D