IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

Voi viddu!Lauantai 31.03.2007 23:22

Nina soitti mulle puolenpäivän maissa, että poni ei oo ihan ok. Potkii mahaansa, kuopii ja hinkkaa häntäänsä. Aattelin, että ähky se taitaa olla. Hetken päästä tuli soitto, että suoli toimii ja ponikin on rauhottunut. Kun pääsin duunista niin menin heti talliin. Mm.ponin pää ja ryntäät oli ihan turvoksissa. On tainnu sitten ampiainen tms. pistää ja aiheuttaa reaktion. Soitto eläinlekurille. Jos ei ala huomenna näyttää paremmalta niin sitten vaan kortisonia. Pidetään peukut pystyssä, että huomenna on jo turvotus laskennut. Menen huomen aamusta heti talliin. Nina lupas soitella, jos ennen sitä tilanne menee huonompaan suuntaan...

KentälläTorstai 29.03.2007 03:49

Kivaa se on ulkona ridata juu. Parin vp:n jälkeen oisin kuvitellu, että poni on ihan kauhee, mut ei. Tein hyvän pohjatyön käynnis ja sitten laukkasin jonkun aikaa. En tehny mitn erityistä. Jos huomen reeneis niit laukkavoltteja. Nyt jo hirvittää se vasen kierros. Töihin on pakko varata jotain nannaa, tänään oli sitten niin tylsää, että huh. Karkin mutustelu auttaa edes hiukka ;)

Uskomatonta, mutta totta...Lauantai 24.03.2007 20:05

että Nappula sijoittui esteskaboissa =) 41 lähtijää ja poni 9 =) Hurraa huudot valmentajalle ja Mikille ja tietty myös ponille =) Kova työnteko on tuottanut tulosta! Kyllä se koulukoukkukin hyppää, kun pyytää. Nyt ois vielä tarkotus startata toinen 80cm seuratasolla ja sitten nokka kohti alue 90cm. Tavoite ois päästä tällä kaudelle hyppää edes yx 100cm. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja näin käy =)

Niin ja siitä kesäduunista...Tiistai 13.03.2007 00:26

soittivat tänään. Paikka on mun =)

Poni meni sitten nurinTiistai 13.03.2007 00:25

Poni sai viettää sunnuntaina ansaitun vapaapäivän. Tänään oli sitten vuorossa kävelyä maastossa. Lähdin ilman satulaa mettälenkille kävelemään. Kun oltiin päästy tallista alta 500 metriä niin vastaan tuli ravuri, joka meni aivan rauhallista ravia eikä tehnyt ponista mitään numeroa. Mutta mitä tekee poni, heittää uukkarit ja koittaa kirmata takaisin talliin. Kiskasin kunnolla ja poni pysähty ja alkoi peruttamaan. Ojassa sitten oltiin ja nurin. Onneksi kummallekaan ei käynyt kuinkaan. Hitto toi eläin osaa kyllä olla sille päälle sattuessaan aika idiootti, prkl.

KISAKAUSI AVATTU...Sunnuntai 11.03.2007 02:04

Huittisten aluekoulukisoilla. Mikki rytki ponilla K.N.Special ja tuli toiseksi =) Aika irma tai täs kohtaa vois jo sanoa, että kirsi ;) 24.3. muistaakseni, on Keiramolla seuraestekarkelot. Jos sinne koitettais viedä poni pomppaa...

PONI ON PARAS!Maanantai 05.03.2007 00:12

Murheet jäi taas taakse, kun lähti ponin kans maastoon!