IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

Surujen seuriksetLauantai 25.08.2007 14:52

Oletus oli, että Mikki ois päässy starttaa siinä hiukan ennen 21. Loppujen lopuksi Mikki starttas siinä hiukan ennen 22.30. Tosi siistii. Sarja jätettiin vimpasta luokasta pois, koska kentällä oli valoista huolimatta niin pimeää. Yksi pudotus tuli ja luokka oli 90cm. =D

10hKeskiviikko 22.08.2007 03:05

Karmiva 10 tunnin työpäivä. Onnex ens vkol alkaa skole =D Tuntuu varmaan ihan lepokodilta. On tänä kesänä painettu duunia siihen malliin että huh huh.

61,482 %Tiistai 21.08.2007 03:10

Siinä koulukisojen jäätävät prosut =D Uu jee =D Noo, ens kerral sit ;) Perjantaina sitten Keiramol hyppää 90cm.

PargasSunnuntai 19.08.2007 03:08

Koulukisat. Ei menny ihan putkeen. Loppupeleis sijoutus jaettu 9. Noh olihan noita lähtijöitäkin 40. Ite en ollu pelipaikal, mutta B:n verkka-alue oli kuulemma tosi pieni ja seli seli ;) Poni ei vaan ollu ihan virees tai jotain =D Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta ;)

Olin tossa jo jossain kohdin päässy siitä ajatuksesta yli, että hankkisin toisen ponin. Kesän aikana tää ajatus on taas noussut pintaan, että jospa sittenkin ;) Tiedän, aika ja rahat on piukilla, mutta silti tekis mieli joku pallero hommata. Toinen vaihtoehto ois laittaa Nappis ylläpitoon jonnekin tän kauden päätteex. Mutta ei musta taida olla siihen. Enkä tiedä oisko se edes järkevää. Mikillä ja ponilla synkkaa kuiteski hyvin ja onhan tolla ponilla varmaan vielä pari kautta jäljellä. Plääh, hitto kun olis se oma paikka =)

Hatutus...Perjantai 17.08.2007 03:36

Joskus tekis mieli lyödä hanskat tiskiin. Töitä on tullu tehtyy enemmän kuin paljon ja mitä käteen jää. Ei vattu mitään =/ Laskuja laskujen perään. Just tällä hetkellä mua ottaa päähän kaksi ihmistä jotka luulevat aina olevansa oikeansa. Yllätys, nää kax henkilö sattuu olemaan miespuolisia!

EsteskabatMaanantai 13.08.2007 02:11

Mikki oli tänään Metsäkylässä seuraestekisoissa. Luokkana 80cm. Perusradasta puhdas, mutta uusinnassa tuli yksi alas. Toinen virhe tuli siitä, kun neitokainen unohti mikä este on seuraava ja piti tehdä voltti =D Hyviä hyppyjä oli kuulemma tehnyt. Its en päässyt pelipaikalle koska olin töissä =/

MopoTorstai 09.08.2007 18:53

Nyt pääsen sitten ihan oikeesti ajelee ;)

KUUMA!Keskiviikko 08.08.2007 01:21

Poni vietti eilen ansaittua vapaapäivää ja tänään oltiin kävekemässä about 1,5h. Arja oli mukana ja reippailu palkittiin Hesereissulla ;)

Viime perjantaina oltiin hyppää Artukaisissa nurmella. Kaikki meni enemmän kuin putkeen. Hovikuvaaja baelaisda oli mukana ikuistamassa ponin hyppyjä. Kuvia voi ihailla täällä http://kuvablogi.com/blog/1082/44/

Viime sunnuntaina oltiin Aurassa harjotuskisoissa. Mikki tyrkkäs B:0 ja hyvinhän se meni. Prosuja tuli yli 75 ja voitto kotiin. Okei, arvostelu oli toki ei niin tiukka, mutta ei sillä, kyllä poni oli oikeesti ihan jees.

PeräkärryTiistai 31.07.2007 03:00

Meikäläinen on nyt sitten pikku E:n onnellinen omistaja. Inssi meni onnex kerrasta läpi.

Ponista sen verran, että Mikki oli taas reilu vko sitten Ypäjällä reenaas maastoo. Hyvin oli menny. Kotitehtäväx saatiin, että laukkailua lisää. Tänään olin just reenaa Mäkisen papan ravilenkil. Ei voi valittaa, vauhtia kyllä löytys =D

Ponin huoltoa ja pyöräretkiPerjantai 20.07.2007 01:31

Viime lauantaina tuli pitkästä aikaa sellanen fiilis, että olis kiva lähtee johki. Sunnuntaina oli työpäivä, mutta jotain kevyttä settiä miettisin. Puhelu baelaisdalle ja homma oli siinä. Tarkoitus oli polkea cityyn ja olla siinä kunnossa, että päästäis vielä pyörillä himaankin. Pyörät alle ja matkapullo mukaan. Ensimmäinen tankkaus piti tapahtua ABC, mutta blondit olivat jättäneet pullosta korkin auki. Että se siitä sitten. Tuoppi silmissä kiiluen poljettiin vauhdilla kohti Rennon terassia. Siinä yhet ja sitten Edisoniin. Hesen kautta sitten himaan. Kotona olin aamulla neljän maissa juuri sopivasti ennen kuin sade alkoi. Että oli kiva reissu eikä edes krapula vaivannu aamulla =D baelaisdan seurassa on kyllä aina hauskaa!

Ponin hampaat on nyt huollettu ja tänään saatin uudet lenkkarit alle!