IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

Kummallista.Torstai 01.10.2009 01:56

Ajattelin tuossa vielä päivällä, että asuntoni katon toisella puolen asustaa kummitus. Tai hiiri. Tai jotakin salamyhkäistä, joka kolisee öisin. Tuijoteltuani huonettani pihalta päin tulin ajatelleeksi, että ehkäpä läheinen rauduskoivu, Betula pendula, vain raapii kattoa (oikeastaan äitini tämän oivalsi). Toivon totisesti, että rapisija on tuo koivu. Vaikkakin kahtena rapistelun jälkeisenä aamuna on tapahtunut varsin eriskummallisia asioita...

Ensinnä eilisen aamuna heräsin, katsoin peiliin ja huomasin hiusteni olevan suorat (!). Minun hiukseni suorat! Ja vielä yön jälkeen! Voi kummastuksen kummastus, miten tämä voi olla mahdollista! Kummitus..?

Toiseksi, tänä aamuna levittäessäni ripsiväriä, huomasin ripsieni kihartuneen, vaikken ole niitä kertaakaan kojeella taivuttanut vaan antanut rauhassa tököttää suorina. Kummallista! Kummitus..?!

Ensimmäiseen kummalliseen sattumaan en keksi muuta järjellistä selitystä, kuin että olen tappanut hiukseni suoristusraudalla niin, etteivät ne enää kiharru. Mutta kumma kyllä ne ovat tälläkin hetkellä kiharat (whattaheck). Oikean silmäni ripsien eriskummallisen taipumisen järjellinen selitys voisi löytyä nukkuma-asennosta: ehkäpä nukuin yöni naamallani ja tyynyn kulma taittoi ripseni. Niinhän se onkin! ... Kummitus.

Kaikkea kummallista on totisesti sattunut lähiaikoina: löysin täysikasvuisen Yu-gi-oh!-fanin yliopistolta. Olen juonut suoraan maitotölkistä ja syönyt lakatuilla syömäpuikoilla ateriani paistinpannusta. Kasvimorfologian tentistä sain arvosanaksi 2/5 ja harjoitustyötunnilla esitin kysymyksen, johon professori ei kyennyt vastaamaan, koska kysymykseni vastauksesta kiistellään kuulemma näin akateemisessa maailmassa (jasso, ja luulin kyseleväni itsestäänselvyyksiä...). Kasvimorfologian professorini myös avautui menneisyydestään minulle ja toverilleni, kun tarkastelimme viljakasvien jyviä (ruis ja ohra on muuten yllättävän vaikeaa erottaa toisistaan). Kertoi, että jos olisi osannut vastata eräällä jäpikälle joskus nuoruudessaan tämän osoittaman viljakasvin nimen, saattaisipa professorini olla maatilan emäntänä Saarijärvellä. :D Saarijärvellä, niin, siellä missä Paavo taisteli hallaa vastaan. ;)

Huomenna Oulussa starttaavat irkkufestivaalit. Sen verran aiomme juhlistaa, että menemme huomenna irkkupubiin, mutta muuten jäävät kyllä tältä vuodelta väliin. :s Höh, olisin halunnut nähdä perjantaina esiintyvän NECKin, mutta olen silloin Oulangalla (älä kysy, vissiinkin jossakin Kuusamossa, mutta siellä on ainakin eräs biologien tutkimusasema).

Lopetin salibandyn. Taas. Olen repinyt sydäntäni niin usein, ettei oikeastaan enää tunnu. Jo kolmasti olen aloittanut uudessa jengissä, jtn alan jo tottua.

Uivelo on lintu. Se on ihan oikeasti lintu. Ja pirskatin hyvännäköinen lintu, kun sillä on sellainen rock 'n' rollahtava töyhtötupsu.

Professori kysyi, kuka ei ole koskaan elämänsä aikana käynyt poimimassa hillaa (olikohan "hillastamassa" se verbi). Joku toinen kuin minä viittasi ainokaisena ja proffa sitten tältä kysyi, että tietääkö opiskelija edes minkä näköinen hilla on. Kävi omalle egolleni, kun en ole koskaan hillastanut enkä muista hillan ulkonäöstä muuta kuin ne oranssit "jutut" (jeah, that's the way a biologist would say..) ja sitten vielä oletettiin, että jokainen tietäisi. Perhana vieköön, kun ihmiset eivät täällä edes tunne haapaa perskuta. Ja sitten vielä joku hilla pitäisi osata. Pöh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.