IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

(vihaan pakollisia otsikoita 2)Perjantai 09.10.2009 00:34

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Stockmannin Hulluilla päivillä. Nyt ymmärrän, mistä ne kaikki karmaisevat jutut alennusmyynneistä kumpuavat... Tunnen itseni niin tönityksi ja kolhituksi! Lisäksi käytin rahaa enemmän kuin olisi pitänyt, sillä herkuttelin leivoksella ja ostin kallista paikan päällä leivottua leipää (tosin siinä on jyvästä jos toistakin sekä hedelmiä -> 3 e), banaaninmakuisia suklaasuukkoja, irtokarkkeja ja pastilleja (kun ei syö karkkia pitkään aikaan, eräänä päivänä vain räjähtää ja kaikki estot ovat tiessään -> tuloksena liikaa makeisia, joita ei edes halua syödä).

Hee, sain säbäseuraa yliopistolta. JES! ^^ <3 Eräältä tytöltä, joka oli kahtena kesänä ollut kesäduunissa Atrialla kiskomassa kanoilta suolia ulos. Hyi kamala, minkä kuuloista hommaa. Monen tuhannen kanaparan suolet päivässä... Onneksi oli ollut hyvä palkka: 11 e/h ynnä ylityöt. En tosin tiedä voisinko siltikään tehdä tuollaista työtä. Samainen immeinen oli ensimmäinen, joka tunti jo entuudestaan jonkun kaukaisen sukulaiseni, jota en itse ole tavannut, ja tunsi näin ollen sukunimeni. Mukavaa, kun en vaihteeksi joutunut kolmeen kertaan toistamaan nimeäni. ^^ Etelä-Pohjanmaa on kyllä siitä hauska paikka, kun tietyt sukunimet kytkeytyvät niin vahvasti ainoastaan sille seudulle. :)

Eilen kasvimorfologian harjoituksissa käytimme mikroskooppeja. Oij, miten eri laatuisia ovatkaan verrattuna lukion vastaaviin! Näin jopa tumakotelon huokoset! Hih, tumat näyttävät likeltä katsoen aivan sählypalloilta. <3 Harmittaa, kun en zoomaillut enempää, kun piti kiirehtiä näytteiden kanssa. Tarkastelimme kurpitsan ja seljan varsien solukoita. Meristeemi, parenkyymi, sklerenkyymi... oijoi!

Nyt aloitan opiskelun. Hope so not just in my dreams. Unfortunately just in my dreams... Heei, mähän puhun englantia yhtä huonosti kuin japanilainen. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.