IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

Tulin jopa iloiseksi.Tiistai 13.10.2009 03:25

Olin biologien killan sählyvuorolla pelailemassa. Maalit olivat samaa kokoluokkaa kuin koirani, miehet isoja ja pelitila pieni. Hauskaa oli. :D Tosin kampitin kaksi miestä ketoon mailallani. Ajatelkaas, saan miehet lakoamaan polvilleen ja jopa mahalleenkin. Eräässä fuksitapahtumassakin, kun olin pelaamassa koronaa ja löin pelinappulan vahingossa laidan yli kierien pimeään penkin alle, jolloin kaksi miespuolista aktivoituivat ja etsivät nappulaa nelinkontin lattialta. Sain siis miehet polvilleen. Jopa konttaamaan. Ja tänään pyyhkimään lattiaa. Muhhahhaa.

Okei, no vähän nolottaa, kun joudun kohtaamaan kampittamani ja säbässä mätkimäni ihmiset kiltahuoneella. Eeh.

Iloinen olin myös, kun sain vaihdettua palaneen lampun uuteen, joka valaisee vielä kirkkaammin, ja ostettua ison kurkun hieman yli viidelläkymmenellä sentillä, kun normisti menee yli euron. Niiice ~ <3

Tosin kaksi esseetä vieläkin kirjoittamatta. Noo, menen nukkumaan. Viime yönä tuli valvottua kolmeen, kun unettomuus pakotti lankkaamaan kenkäni. Jospa nyt vaikka saisin nukkua. Ja skippaanpa kemian aamutunnit ja olen sitten kusessa tentissä.

Lisäksi olin katsomassa Hopeanuolta nonstoppina. Ai, että miten siinä heitelläänkään koiria ja tehdään kipeää karhuille. Mutta on se Hopeanuoli söpö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.