IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

TamperePerjantai 28.10.2005 20:00


Se on sitten melkein arkiviikko pulkassa. Täällä sitä istutaan Tampereen yliopiston päärakennuksen aulassa, ja mennään seuraavaksi ostamaan Tullintorin luontaistuotekaupasta palautusjuomaa; tuli oltua tuossa vähän salilla jumppailemassa hauis- ja ojentajasektiota. Vähän sekoiltiin myös soutulaitteen kanssa. Puolitoista tuntia ja sauna päälle, kyllä toimii. Terveystarkastuksessa kävin, tuntuisi mies olevan terve. Mutta sykkeet tuntuvat pysyvät sitkeästi seitsemässäkymmenessä? Taitaa olla paras painottaa jatkossa liikuntaa enemmän hölkkäsektorille, en nimittäin usko enää että punttiosastolla voi niin hyvin treenata kestävyyttä vaikka kuinka jyystäisi 20-25 toistoa joka toinen viikko. Kai tämäkin niin yksilökohtaista on.

Aamun Satakunnan Kansa kertoo, että raisiolainen Tiina Mahlamäki vetäytyy Porin kirjastotoimenjohtajan vaalista. Mahlamäki ja vt. kirjastotoimenjohtaja Asko Hurstihan ovat nyt olleet uutta johtajaa valittaessa loppusuoralla. Varsinaisen päätöksen tekee lopulta valtuusto - oliko se nyt ensi maanantaina. Kuitenkin, koko homma on ollut meikäläisellekin aika opettavainen kokemus. Erityisen paljon se on opettanut kunnallispolitiikasta - ja politiikasta yleensä. Kyllä se juniorit niin on, että harvemmalla sydän pysyy näissä asioissa matkassa ihan loppuun asti. Tarkempaa selvitystä kerrotaan, jos hyväksi havaitaan sitten kun tuo kirjastotoimenjohtajavaali on lopullisesti ohi. Itse pidän peukkuja - ja olen koko ajan pitänyt peukkuja - vt. kirjastotoimenjohtaja Asko Hurstille, samoin työntekijät. Aamun SK:n mukaan kuitenkin Kokoomus haluaisi marssittaa vaaliin nyt uuden ehdokkaan, jo lautakunnassa huonoksi ehdokkaaksi todetun Äetsän kirjastotoimenjohtaja? Ei hyvää päivää mitä touhua. Noh, kai se on parempi päkistää vielä kun p*skat eivät ihan just ole puntissa.

Ilta pimenee. Olisiko aika lähteä junalle tai jotain? Näihin kuviin, näihin tunnelmiin me päätämme lähetyksemme täältä Tampereelta. Kiitos seurasta. :)

Aika asiaaKeskiviikko 26.10.2005 23:33

Jaaha, tämmöinenkin palvelu. Perioditauko opiskeluista, mutta silti ehkä jokseenkin stressaava päivä. Kissat ovat käpälöineet nähtävästi yöllä meikäläisen A6-koon ruutuvihon sellaiseen kätköön, että meni tämä päivä haastatteluja uudelleen miettiessä ja soitellessa. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja huomiseen Satakunnan Työhön tulee aika mielenkiintoista juttua Olkiluoto 3 -projektista Rakennusliiton näkökulmasta katsottuna. Täytyy myös sanoa, että paljon nuorelle toimittajalle uutta asiaa tuli kans tuossa; nyt sitä tietää, mitä tarkoittaa esimerkiksi konsortio, kun puhutaan yritysten välisestä yhteistoiminnasta.

Stressi helpottuu kivasti, kun painuu koiran kanssa lenkille. Koirahan on Liinaharjassa, minä keskustassa, mutta mikäs mummolaan mennessä: ruokaa on riittävästi, koira on seurallinen ja suihku toimii. Tänään Venla oli oikein ekstrailoinen, kun Poriinkin oli satanut lunta. Ilmeisesti koiran tassut eivät oikein tykkää asfalttikontaktista, mutta nyt kun oli vähän lunta päällä enempi niin köpöttelykin näytti maistuvan eri malliin kuin vaikkapa keskikesällä.

Täällä sitä ollaan nyt kissojen kanssa, Anna on töissä vielä yhdeksään asti ja itse ajattelin seuraavaksi katsoa vaikkapa uutisia. Huomenna voisi käydä jo aamulla punttiksella ja koittaa tehdä mukavia asioita pitkin päivää.

Niijuu. Kiitoksia vaan kaikille, jotka osallistuivat maanantaina Porin Vasemmistonuorten YK:n päivän tapahtumaan! Teitä oli maksaneina 41, missä määrässä ei ollut kuin 1-2 paikan vakiokasvoa. Lisää luvassa joulukuun alussa suoraviivaisemman musiikkitapahtuman merkeissä...
- Vanhemmat »